20% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Casa Pariurilor – noi funcționalități aplicație

Casa Pariurilor – noi funcționalități aplicație

La casa nu doar că ai parte de cea mai tare experiență de pariere, dar îți punem la dispoziție și cele mai noi funcționalități de pe piață.

În cele ce urmează, o să descoperim noile beneficii ale aplicației Casa Pariurilor


Cote la un alt nivel, în timp real. [În curând}

În curând, poți vedea în timp real cum se modifică cotele la pariurile sportive, la fiecare meci în parte. De asemenea, “Smart Odds” este și un mod rapid de a selecta cele mai populare pariuri, fără a intra în oferta completă a meciului. 


 

Cartonașele roșii, vizibile în oferta live

La meciurile în desfășurare o să poți vedea cartonașele roșii direct din aplicație, în dreptul echipei. Ai parte astfel de o experiență integrată, fără a pierde timp părăsind aplicația.



😎 Mai multe evenimente, în pagina principală.

Oferta de pariere este mereu în creștere. La Casa ai parte de o ofertă extinsă direct în prima paginii a aplicației. Evenimentele cu interes ridicat se află în partea de sus a ecranului. 


🟢 Bară cashout pentru biletele cu cel puțin un meci validat

Nu mai trebuie să intri în fiecare meci sau să cauți opțiunea de cashout pentru pariurile sportive. Butonul de cashout este vizibil mult mai ușor! 



💥Mutare buton “biletele mele” 

Din prima pagină a site-ului poți să accesezi situația biletelor tale. “Biletele mele” se alfă acum în dreapta sus, în meniul secundar.




Pornește notificările în aplicație sau o poți descărca chiar de aici pentru a fi la curent cu ofertele și noutățile în pariuri sportive și slots. 🔔

Ești client nou? La Casa ai bonus de bun-venit direct la înregistrare!