Ora
Cote
1.01
1000
Casino
pic

DINAMO - GAZ METAN

26.1.2021

Miercuri, de la ora 20:00, Dinamo o întâlneşte pe Gaz Metan, în runda a 19-a din Casa Liga 1. "Câinii" nu traversează o formă foarte bună, dar, chiar şi aşa, pornesc cu prima şansă şi au o cotă de 2.00 la victorie, pe Casa Pariurilor, acolo unde ai Bonus cât Casa şi Pariu Şansă la toate biletele tale. De asemenea, pentru ambele marchează, cota este de 1.82.

Formaţia pregătită de Jerry Gane vine după două eşecuri consecutive în campionat şi a căzut până pe locul 11. Alb-roşiii au 19 puncte şi sunt la 7 lungimi de Academica Clinceni, ultima formaţie care prinde play-off-ul în acest moment. În ultima rundă, Dinamo a fost umilită la Botoşani, scor 4-0, la capătul unui meci în care moldovenii au mai avut două bare.

Au contat foarte mult absențele, am avut 10 jucători U21 astăzi, le-am dat șanse, dar se vede că nivelul lor nu e încă pentru această echipă, mai ales împotriva unei formații precum Botoșani. Cred că va urma o perioadă mai liniștită. Știu pe cine mă pot baza în continuare, sper ca lucrurile să rămână așa, să mai aducem jucători. De la următorul meci mă pot baza și pe noile transferuri, Nepomuceno și Steliano Filip. Paul Anton are o problemă medicală, de asta nu a jucat acum. Sper să-l recuperez pentru meciul următor.”, a declarat Jerry Gane, după meciul de la Botoşani, în care în primul 11 al lui Dinamo au apărut jucători precum Eşanu, Radu, Ehmann, Creţu sau Borcea.

Dinamo a câştigat 3 din ultimele 5 dueluri cu Gaz Metan, iar ultimele două disputate la Bucureşti s-au încheiat cu acelaşi scor: 2-0 în favoarea "câinilor". Pentru pauză sau final 1 în partida de miercuri, casapariurilor.ro îţi oferă o cotă de 1.64. De asemenea, pentru cei încrezători în forţele alb-roşiilor, la handicap 0:1 Dinamo are o cotă de 3.65.

Gaz Metan se află pe locul 9, cu 23 de puncte, şi vine după o serie pozitivă: 4 meciuri fără înfrângere în Casa Liga 1, dintre care 3 victorii. În 2021, medieşenii au învins-o pe Voluntari cu 2-0, au făcut 1-1 la Piteşti, cu FC Argeş, iar în ultima etapă au trecut cu 2-1 de Poli Iaşi, după un meci în care au ratat numeroase şanse de a se desprinde şi au tremurat pe final.

În 3 din ultimele 4 meciuri jucate de formaţia lui Jorge Costa s-au înscris sub 2,5 goluri, iar pentru ca acelaşi lucru să se întâmple şi în meciul cu Dinamo, cota la Casa Pariurilor este de 1.75. De asemenea, pentru total goluri asiatice sub 2.0, cota este de 2.42. Pe casapariurilor.ro ai cote XXL, plus Bonus cât Casa și Pariu Șansă la biletele tale. Ți-ai ales pariul? Joacă-l acum! #CasaFieBine