Cote Marite
Ora
Cote
1.01
1000
pic

Împreună dăm totul pentru calificare!

Casa Pariurilor ajută suporterii să spere din nou în șansa României la EURO.

pic

Victoria nu a fost niciodată mai sigură!

Pariezi pe România și câștigi! Indiferent de rezultat. Ți-am pregătit pariuri speciale #casafiebine pentru tine chiar dacă uneori socoteala din teren nu se potrivește cu cea de acasă. 

pic

Maraton de Casă: premii de 80.000 lei!

80.000 de lei premii cash te așteaptă pe parcursul Maratonului. În perioada 23-28 martie, pariază zilnic minimum 30 de lei pe un bilet PREMATCH sau LIVE pe fotbal sau tenis, cotă minimă 1.5, și ia-ți partea din câștig!

pic

Blog de Casă: Nea Imi, sărutăm dreapta!

Departe de furia lumii dezlănțuite, Lordul Emeric Ienei adună 86 de ani. 

pic

Blog de Casă: Cum a devenit 'dușman al poporului' primul nostru medaliat olimpic. N-a mai avut voie pe propria arenă!!!

În 1908, la Jocurile Olimpice de la Londra, Ștefan Somodi, din Cluj, a cucerit medalia de argint la proba de săritură în înălțime. După venirea comuniștilor la putere, a avut de suferit enorm, ajungând să-și vândă trofeele pentru a putea supraviețui

pic

Casa, sponsor al Naționalelor de Fotbal ale României

Pentru că știm cât de mult înseamnă România pentru toți suporterii, mergem mai departe să sprijinim fotbalul, cel mai sus. Acolo unde spiritul și experiența fac casă cu unitatea și cu ambiția ca să câștige jocul.

pic

Blog de Casă: 'Cholo' 613

În decembrie 2011, fără prea mari speranțe că va sta mult pe banca tehnică a celor de la Atletico Madrid, Diego Simeone a semnat. La început de martie 2023, cu 613 partide, este tehnicianul cu cele mai multe prezențe, peste miticul Luis Aragones

pic

Trage la câștig!

Uite acolo jos i-o dă, în stânga. De câte ori n-ai spus-o la penalty-uri? Acum să te vedem și pe tine la treabă. Toată luna martie ai 5 lovituri și câștigi premii la cel mai #marfășicool joc de pe Casa. De la 3 din 5 ‘boabe’ marcate, ai sute de puncte de loialitate (cu care pui pariuri sau mărești cotele), golden chips (la cât mai multe!) și rotiri gratuite ... 50 de vis. Hai cu golu’!

pic

Blog de Casă: Povestea lui Frank Hayes, jocheul care a câștigat o cursă deși era... mort!

Pe 4 iunie 1923, la Belmont Park, în Elmont, New York, calul ”Sweet Kiss” trece primul linia de sosire și, imediat, călărețul cade cu fața în nisip. Se încearcă resuscitarea, în van! Pierise în ultima parte a alergării!

pic

Blog de Casă: S-a retras 'Piața Iancului', campion european și mondial!

La 38 de ani, Fernando Llorente a decis să se retragă din fotbal. Campion european și mondial, a avut... o stație de metrou în București, în timpul finalei Europea League din 2012, Atletico - Athletic.

pic

Blog de Casă: Cum a fugit Lewandowski din Spania. 'Într-o zi, n-a mai venit la antrenament!'

A fost transferat fără ca antrenorul să știe. A considerat că l-au ”lucrat” la contract și, supărat, s-a întors în Polonia. A salvat echipa de la retrogradare, dar angajamentul nu i-a mai fost prelungit: Grzegorz

pic

Blog de Casă: S-a stins, la 107 ani, 'Marinarul', cel mai vârstnic olimpic

Felix Sienra, din Uruguay, a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, unde a condus o barcă cu care a terminat pe locul al șaselea.

pic

Blog de Casă: Necuceritorii Everestului

Înaintea succesului din 1953, când Sir Edmund Hillary și Tenzing Norgay au reușit cucerirea celor 8.848 de metri, multe expediții porniseră în atingerea ”Acoperișului Lumii”. Cel mai sus se ajunsese la 8.611 metri!

pic

Blog de Casă: Fotbalul din Mlaștini: 120 de terenuri mari la un loc!!!

Între 1950 și 1960, în Hackney Marshes, Londra, amatorii mergeau să bată mingea pe o suprafață imensă, pe care se regăseau, unul lângă celălalt, 120 de terenuri de joc de dimensiuni ”oficiale”

pic

Blog de Casă: Sculptorul care l-a înghețat pe Maradona

Carlos Purroy a fost un fundaș ”civilizat” acum 40 de ani, în Segunda Division. 119 partide pentru Athletic Bilbao și Osasuna Pamplona. Astăzi este un reputat meșter în piatră și-n lemn.

pic

2 zile si înca 2.800.000 de motive sa joci la CASA Pariurilor

Începutul de an ne gasește în plin sezon al jackpoturilor iar primul în valoare de 2 811 018.21 Ron a plecat deja către fericitul câștigător din Ploiești. 

pic

Blog de Casă: Preotul de la mijlocul terenului

A stat șapte ani pe ”Old Trafford”, a prins 27 de meciuri ca internațional, a fost coleg cu vedete imense. Astăzi slujește la o biserică din Cork

pic

Blog de Casă: Eroul de la FC Barcelona care nu a fost găsit niciodată!

Deși a evoluat doar câteva meciuri la trupa catalană, francezul René Victor Fenouillière a rămas cunoscut drept unul dintre cei mai fini jucători. A pierit în Primul Război Mondial, după ce fusese rănit de mai multe ori. A luat parte la un... 17-1!!!

pic

Casa te vrea fericit. Hai pe suportpentrusuporteri.ro să râdem și să ne facem bine!

Cine a zis că viața de suporter e ușoară? Negare, Revoltă, Depresie, Negociere și Resemnare. Sunt cele 5 stadii ale suferinței noastre când vedem un ALT turneu final la care nu suntem cu echipa mare sau când vedem un alt Barcelona-PSG în UCL, iar noi bâjbâim prin cupe europene care nici pe Google nu apar la prima căutare. 

pic

Cel mai tare bilet! Cotă 5162 CÂȘTIGĂTOARE la Casa Pariurilor!!

Miză: 2.5 lei
Câștig: 12.907 lei
Nr. de evenimente: 25
Cota minimă: 1.30
Cota maximă: 1.57