Penalty Kicks
Ora
Cote
1.01
1000
pic

Casa te vrea fericit. Hai pe suportpentrusuporteri.ro să râdem și să ne facem bine!

Cine a zis că viața de suporter e ușoară? Negare, Revoltă, Depresie, Negociere și Resemnare. Sunt cele 5 stadii ale suferinței noastre când vedem un ALT turneu final la care nu suntem cu echipa mare sau când vedem un alt Barcelona-PSG în UCL, iar noi bâjbâim prin cupe europene care nici pe Google nu apar la prima căutare. 

pic

Trage la câștig!

Uite acolo jos i-o dă, în stânga. De câte ori n-ai spus-o la penalty-uri? Acum să te vedem și pe tine la treabă. De Campionatul ăsta Mondial ai 5 lovituri și câștigi premii la cel mai #marfășicool joc de pe Casa. De la 3 din 5 ‘boabe’ marcate, ai sute de puncte de loialitate (cu care pui pariuri sau mărești cotele), golden chips (la cât mai multe!) și rotiri gratuite ... 50 de vis. Hai cu golu’!

pic

Surprize pentru experții casei

Orice bilet cu miză minimă 20 de lei și cotă minimă 2.00 în agenție îți asigură automat un voucher pe care, după ce-l iei de pe site-ul concursuri.casapariurilor.ro, vii cu el în agenție (atenție că-l primești și pe SMS ca să fie treaba, treabă) și mai pui un bilet. Pe ce vrei tu. Voucherele au valori între 5 și 50 de lei și avem 65.250 de bucăți. Să tot iei cât ține Mondialul ăsta din Qatar cu toate cele 64 de meciuri ale lui.

pic

Mondial pentru toți, 500.000 pentru experți!

Ne place fotbalul rău de tot. Atât de rău că nu am ajuns cu echipa mare, dar măcar să ajungem cu bilete câștigătoare. Și să luăm toți câte o felie, frățește și românește. Așa că dăm 500.000 de lei premii totale pentru pariuri pe Mondial. Trebuie să pariezi zi de zi tot campionatul, min. 25 de lei pe un bilet cu 2.00 cotă minimă. Ai voie să iei 3 zile de pauză din competiție. Aaa, da, avem și 50 de rotiri gratuite în cazinou. Și cum ziceam, mergem pe câștig egal toată lumea.

pic

Cel mai tare bilet! Cotă 5162 CÂȘTIGĂTOARE la Casa Pariurilor!!

Miză: 2.5 lei
Câștig: 12.907 lei
Nr. de evenimente: 25
Cota minimă: 1.30
Cota maximă: 1.57

pic

Vlog prin România. Turul stadioanelor din Liga 2 Casa Pariurilor

Liga 2 Casa Pariurilor clar are un farmec aparte. Așadar, ce zici de o zi de meci la Dumbrăvița? Sau la Baia Mare? Sau poate la Iași? Mergem peste tot, ca să ne bucurăm de fotbalul românesc.

pic

Quickspin și premiile vin. Avem jocuri noi!

Ziua și veștile bune la Casa Pariurilor. Ești ca într-un magazin de cadouri în cazinou. Aducem marfă nouă tot timpul!

pic

Când ești expert, o lovești bine. 5 dintr-un foc și 225.000 de lei

Știe careva vreun magazin de noroc? Se dă prin piață la tarabe, la Mega? Crește-n copac sau trebuie să calci în ce lasă câinii-n urmă? Singura explicație e că la Casa îți dau norocul la intrare sau online direct în cont.

pic

Cele 34s care nu s-au vazut la Dinamo-Steaua. Dar s-au auzit!

Nu, nu s-a bătut nimeni cu nimeni, nu s-au dat 2 goluri la fiecare 17 secunde, s-a câștigat însă la cortul Casa din Arena Națională. Omul care a strigat cel mai lung goooooool (34 de secunde) a luat un ceas inteligent Huawei. 

pic

Dinamo-Steaua, premieră istorică. Un singur pariu și ești bogat pe viață.

Da, ne pare rău că sunt în Liga 2. Merită printre cele mai bune. Dar până când ajung la locul lor, avem meciul ăsta mare. De mare fervoare, cu galerii cât Arena Națională, cu orgolii cât Casa și cote cât China. 

pic

Bilet de clasa a II-a, cotă 64.135!!! Legenda spune că românul din Slatina încă numără banii

Am zis clasa a doua de școală, nu de CFR. Atât de simplu e biletul câștigător când iei meciurile la rând. Numai 1, X și 2, nicio șansă dublă, niciun ‘peste 2.5’, pauză/final sau alte riscuri. 

pic

Am adus marfă. 8 sloturi noi Gamomat

Că tot a venit toamna și se fac toate fructele alea bune, am băgat și noi fructe a’ale noastre, cu RTP-uri cât palma și dulci la câștig. 

pic

Participă gratuit! Votezi și câștigi în Liga 2 Casa Pariurilor

La Casa Pariurilor aducem distracția din Liga 2 direct în contul tău de pariere! Participă GRATUIT la concursul săptămânal de pe pagina voteazaliga2.casapariurilor.ro! Acolo poți să votezi echipa din Liga 2 Casa Pariurilor care va marca cele mai multe goluri în meciurile disputate de vineri până luni. Toți câștigătorii sunt răsplătiți cu Pariuri Fără Risc în valoare de până la 20 lei (sub forma a maximum 1.000 puncte de loialitate).

pic

Ei pierd, tu câștigi! Cum vine asta? E noul tip de pariu pe tenis!

A început ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, și Casa Pariurilor te așteaptă pe site și în aplicație cu un nou tip de pariu câștigător: "victorie sau conduce cu 2-0 la seturi"! Tipul de pariu care te aduce în avantaj este disponibil pe meciurile disputate în competiția masculină.

pic

Joci cu bani cash? Depui în contul online printr-o metodă fresh!

Adio aia cu ‘dai un ban și stai în față’. Acum oricine poate să stea în față și deloc la coadă. La Casa Pariurilor ai o nouă metodă de depunere – prin peste 8.200 de stații de plată Selfpay în toată țara.

pic

11 din 11 la Casa Pariurilor!

Bilet câștigător plasat în agenția din Târgu Bujor, pe meciurile din cupele europene din turul 3 preliminar. Ne-am bucurat să plătim câștigul de 17.029 lei, pentru o miză de doar 20 lei.

pic

Încarcă documente sigur și rapid!

De acum transmiterea documentelor a devenit floare la ureche la Casa Pariurilor. Trebuie să ne trimiți fotografii ale actelor? Intră în contul tău de joc, secțiunea Contul meu -> Setări -> Setări Date Personale și încarcă toate documentele solicitate (exceptând cartea de identitate și permisul de ședere. Aceste documente se încarcă DOAR din secțiunea Verificarea identității).

pic

Ultimă oră. 2.000.000 lei în Casa unui ilfovean. Uite cum i-a câștigat la Cazinou!

Undeva pe lângă București s-a spart o mare țeavă. Nu cu apă caldă, pentru liniștea lui Nicușor, ci cu 2 milioane de lei. Au început să curgă într-un cont online al unui jucător Casa!

pic

Senzație! Cotă 836 câștigătoare pe meciuri...din toată lumea!

Biletul plasat online pe data de 2 august a cuprins evenimente obișnuite din fotbal, care au răsplătit din plin curajul jucătoarei noastre: a luat pe goluri în prima repriză și a pus pe bilet cote de la 1.39 la 1.59, beneficiind și de promoția Pariu Șansă disponibilă la Casa Pariurilor. 

pic

Combinație câștigătoare la Ocna Mureș: cota 796 a ieșit!

O combinație bună de tot a fost câștigătoare în agența Casa Pariurilor din Ocna Mureș!