Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

COLUMBIA - PERU

28.01.2022 23:00
pic

Vineri, de la ora 23:00, Columbia şi Peru se întâlnesc în calificările pentru Cupa Mondială din 2022. Gazdele pornesc cu prima şansă în confruntarea de pe Estadio Metropolitano Roberto Meléndez (Barranquilla) şi trebuie să depăşească blocajul în care se află, dacă vor să prindă biletele pentru turneul final din Qatar.

Columbia şi Peru dau o luptă pe muchie de cuţit în preliminariile pentru CM 2022, Zona America de Sud. Columbienii sunt pe locul 4 în clasament, ultimul care asigură calificarea directă la turneul final din acest an. Naţionala condusă de un an de celebrul Reinaldo Rueda are 17 puncte şi este la egalitate cu Peru, adversara de vineri, care se află pe poziţia a 5-a, care merge la baraj.

Columbienii se află într-un adevărat blocaj şi nu au reuşit să câştige niciunul din ultimele 5 meciuri disputate în preliminarii. 4 egaluri şi un eşec a înregistrat naţionala lui Reinaldo Rueda în ultimele 5 confruntări din calificări. De asemenea, cele 5 remize s-au încheiat cu acelaşi scor, 0-0.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

De partea cealaltă, Peru are 17 puncte şi un golaveraj mai slab decât Columbia (15-20, faţă de 16-17). Trupa pregătită de argentinianul Ricardo Gareca vine după două succese consecutive în calificări, 3-0 cu Bolivia şi 2-1 în Venezuela, în finalul anului 2021. Aceste două victorii au făcut ca Peru să se lupte cu şanse reale la calificarea pentru CM 2022.

Anul trecut, cele două naţionale s-au întâlnit de 3 ori, o dată în preliminarii şi de două ori la Copa America. Columbia a obţinut două victorii, iar Peru s-a impus o dată. Toate cele 3 confruntări din 2021 au avut peste 2,5 goluri şi un spectacol pe cinste. Se va repeta scenariul şi în partida de vineri? Pariază acum!

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Columbia este fără victorie în ultimele 5 meciuri din preliminarii: 4 egaluri şi un eşec
  • 4 din ultimele 5 meciuri oficiale jucate de Columbia s-au încheiat 0-0
  • Ultimele 5 meciuri oficiale jucate de Colubmia au avut sub 2,5 goluri
  • Peru are 3 succese şi două eşecuri în ultimele 5 meciuri din calificări
  • Cele două naţionale s-au întâlnit de 3 ori în 2021: Peru - Columbia 0-3, Columbia - Peru 1-2 şi Columbia - Peru 3-2

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie