Ora
Cote
1.01
1000
Casino

SEPSI - U. CRAIOVA

3.5.2021
pic

Craiova a făcut nuntă după victoriile cu CFR Cluj şi FCSB, dar luna de miere a ţinut, de fapt, doar câteva zile. Oltenii au pierdut cu Academica Clinceni (0-1) şi au revenit cu picioarele pe pământ, după ce începuseră să viseze din nou la titlu. Miercuri, de la ora 19:00, trupa lui Ouzounidis are deplasare grea, la Sepsi Sf. Gheorghe, şi trebuie neapărat să învingă, dacă vrea să mai păstreze speranţe la campionat.

Alb-albaştrii şi-au revenit repede din euforia succeselor cu CFR (2-1) şi FCSB (2-0): Ilie Poenaru i-a trezit la realitate. După 4 eşecuri consecutive, ultima clasată în play-off, Academica Clinceni, a reuşit să o învingă pe Universitatea Craiova, la capătul unui meci în care oltenii au fost de nerecunoscut. Ouzounidis a fost fair-play şi a recunoscut că echipa sa nu merita mai mult.

”Am obținut ce am meritat, nu am jucat ce știm, am făcut greșeli și asta merităm. Am încercat să atacăm, am greșit multe pase, nu am meritat să câștigăm. Nu am vorbit despre titlu nici înainte, nu vorbesc nici acum. Trebuie să ne recuperăm agresivitatea, astăzi am făcut un joc foarte, foarte prost. Am văzut azi o echipă goală, cred că am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici, trebuie să găsim un fel de a continua, de a lupta”, a declarat Marinos Ouzounidis, după meciul cu Clinceniul.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

Oltenii trebuie să se ridice rapid, să se şteargă de praf şi să ţintească victoria pe terneul lui Sepsi, dacă nu vor să rămână din nou cu "buza umflată". Miercuri, gruparea din Bănie are un meci extrem de dificil, pe terenul unei formaţii unde se câştigă foarte greu. Ultimele 5 partide dintre Sepsi şi Craiova au fost extrem de echilibrate: două egaluri, două victorii Sepsi şi un succes al oltenilor. Toate meciurile au avut maximum un gol, iar Băieţii de Casă pot miza pe o nouă confruntare străină de spectacol. Pentru "sub 2,5 goluri marcate în meci", ai la Casa Pariurilor cotă 1.45. 

Ultimele două "directe" au fost extrem de încrâncenate şi s-au terminat cu acelaşi rezultat: 0-0. Cine va reuşi să spargă gheaţa în confruntarea de miercuri? Pentru "marchează oaspeţii", ai la Casa Pariurilor cotă 1.39. Craiova lui Ouzounidis s-a remarcat printr-o defensivă de fier, care nu a primit gol în 7 din ultimele 10 partide disputate în toate competiţiile. Pentru "nu marchează gazdele", ai o cotă extrem de atractivă: 2.26.

Craiova s-a îmbătat cu apă rece, după ce şi-a învins contracandidatele la titlu, iar acum trebuie să o ia de la capăt. Puţini au fost cei care au anticipat un eşec în partida cu Academica Clinceni, ultima clasată în play-off, însă victoria trupei lui Ilie Poenaru nu a putut fi pusă la îndoială. Un duş rece pentru olteni, care sunt acum la momentul adevărului: bat la Sepsi sau îşi iau adio de la titlu! Tu ţi-ai ales pariul? Joacă-l acum! #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie