Ora
Cote
1.01
1000
Casino

RIPENSIA TIMIȘOARA - U. CLUJ

15.10.2021 17:30
pic

Etapa a 10-a din Liga 2 continuă cu o partidă în care sunt angrenate două echipe de tradiţie din fotbalul românesc: Ripensia Timişoara şi Universitatea Cluj.

"Şepcile roşii" au ca obiectiv clar promovarea şi nu-şi permit să facă paşi greşiţi în faţa unei formaţii care se află în jumătatea a doua a clasamentului.

Universitatea Cluj se află pe poziţia a 4-a în Liga 2, la jumătatea sezonului regulat, cu 21 de puncte şi o linie de clasament 7-0-2. "Studenţii" clujeni nu au niciun rezultat de egalitate în acest campionat, iar în această situaţie se mai aflau, înaintea acestei etape, liderul Petrolul (24 de puncte), Poli Iaşi (12 puncte) şi Csikszereda (10 puncte).

Formaţia pregătită de Erik Lincar are ca obiectiv play-off-ul şi mai apoi promovarea pe primul eşalon fotbalistic.

Distanţa faţă de primul loc este de doar 3 puncte, în timp ce ocupanta locului 7, Metaloglobus, prima echipă care va merge în play-out, are 13 puncte. Clujenii stau foarte bine la jumătatea primei părţi a campionatului şi vor să continue seria bună.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Cu 4 victorii şi un eşec în ultimele 5 etape, trupa lui Erik Lincar se bucură de puştiul Albert Hofman, care, la 19 ani, este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. El a marcat cele două goluri ale partidei cu Unirea Slobozia (2-0), din etapa precedentă, şi a fost lăudat de antrenorul echipei.

"El a și debutat cu gol la Liga 2, e un jucător interesant. Poate că nu îl folosesc pe poziția care îi place lui cel mai mult, dar important e că dă randament. Vreau să îi felicit pe toți cei din club, pe cei de la centru, pentru că avem jucători intersanți, cu potențial. E adevărat că până acum nu îl cunoșteam. Sunt și alți jucători tineri care, în timp, vor face pasul la prima echipă”, a declarat Erik Lincar.

De partea cealaltă, Ripensia Timişoara ocupă locul 12 în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în primele 9 etape. Cu o singură victorie în ultimele 5 runde, bănăţenii sunt la 7 puncte în spatele lui FC Buzău, ocupanta ultimului loc care duce în play-off.

Şansele ca Ripensia să joace în play-out sunt mari, dacă ne uităm la parcursul de până acum al echipei, iar obiectivul nu poate fi decât evitarea retrogradării. Chiar şi aşa, trupa timişoreană s-a dovedit a fi o "nucă tare" pentru U Cluj în ultmele partide: "studenţii" au un singur succes în ultimele 5 directe.

Pe  casapariurilor.ro și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!   #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie