Ora
Cote
1.01
1000
Casino

RAPID VIENA - WEST HAM UNITED

25.11.2021 19:45
pic

Rapid Viena și West Ham dispută un meci interesant joi seară, de la ora 19:45, în etapa a cincea a grupelor din Europa League. Englezii vin la Viena fără Ogbonna accidentat, dar au o mulțime de soluții ofensive de calitate.

Din tabăra lui Rapid Viena nu vor putea intra accidentații Strebinger, Dibon, Schuster și Sulzbacher.

Partida de pe Allianz Stadion promite un spectacol de calitate, iar West Ham are cotă bună să câștige și să-și asigure locul 1. Calificarea deja nu mai este o problemă pentru londonezi. Cu toate acestea, presa engleză anunță un prim "11" puternic al oaspeților. Conform echipelor probabile, nu vor lipsi de pe teren jucători precum Cresswell, Noble, Michail Antonio, Lanzini, Rice sau Benrahma.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Grupa H a fost gestionată bine de echipa lui David Moyes, care a strâns 10 puncte în patru meciuri.

West Ham se află pe locul 1, cu un avans confortabil față de Dinamo Zagreb (6 puncte) și Genk (4 puncte). Rapid Viena are doar trei puncte și este ultima clasată, astfel că doar victoria contează pentru elevii lui Kuhbauer, care sunt obligați să iasă la joc. Ar părea că defensiva lui West Ham poate fi păcălită joi.

Etapa trecută de campionat, West Ham a pierdut surprinzător pe terenul lui Wolverhampton, după un meci decis de Raul Jimenez, în care formația lui Bruno Lage a dominat tactic. A fost primul eșec pentru londonezi după o serie bună de partide, dar e îngrijorător pentru ei faptul că au primit gol în patru meciuri consecutive.

În tur, cu Rapid Viena, Rice și Benrahma au marcat golurile victoriei pentru West Ham, care i-a permis lui Rapid Viena un singur șut pe poartă! Austriecii au câștigat în weekend cu 1-0 în fața lui Altach - primul meci cu mai puțin de 2.5 goluri după o serie cu 7 "GG"-uri în 8 partide. Mizezi iar pe spectacol?

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie