Ora
Cote
1.01
1000
Casino

MIERCUREA CIUC - POLI IAȘI

14.10.2021 17:30
pic

Joi, Liga 2 revine în prim-plan cu duelul dintre Csikszereda și Poli Iași, care se va disputa de la ora 17:30, la Miercurea Ciuc.

Confruntarea care deschide runda cu numărul 10 din eșalonul secund se anunță a fi extrem de echilibrată, cu gazdele aflându-se în revenire de formă, după startul de sezon de coșmar.

Csikszereda a evoluat în play-off-ul ediției trecute din Liga 2, însă nu a reușit promovarea, iar actualul sezon l-a început catastrofal. Covăsnenii au avut 5 eșecuri în primele 5 etape din eșalonul secund și părea că soarta lor este pecetluită încă din start. Au urmat, însă, 3 succese în următoarele 4 runde, iar formația din Miercurea Ciuc a urcat până pe locul 14, cu 9 puncte.

”Sper să ne stabilizăm cât mai repede. Acum, urmează jocul cu Iași, un joc dificil, sperăm să ținem punctele acasă. Pauza competițională e puțin ciudată, dar pentru noi, așa cum s-a văzut și la prima, a ajutat foarte mult. Am putut să ne axăm mai mult pe muncă, am putut să ne revenim. Aici mă refer la jucătorii accidentați. Pentru noi, până acum a fost un plus, sperăm să fie la fel și de acum înainte. Pare foarte departe play-off-ul, dar nu ne gândim dacă avem sau nu șanse. O luăm ușor-ușor, pas cu pas, ne axăm pe următorul joc și după vedem”, a spus Valentin Suciu, antrenorul celor de la Csikszereda.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

La jumătatea sezonului regulat din Liga 2, Poli Iași ocupă poziția a 9-a, cu 12 puncte. Gruparea moldavă se află la 5 lungimi în spatele celor de la FC Buzău, care ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. Antrenorul Costel Enache a cerut răbdare pentru ca rezultatele să apară la echipă.

”Afară ne-am descurcat foarte bine până acum, dar acasă încă nu găsim soluțiile să câștigăm jocurile, deși ultimele au fost bune. Și nu cred că a fost vreun adversar care să ne fi dominat. Dar din păcate spectatorii, fanii, lumea care vine la stadion așteaptă altceva, o confirmare prin rezultate, nu neapărat printr-o creștere în joc. Acolo unde vrem să construim avem nevoie de niște automatisme, avem nevoie să ne cunoaștem, să ținem o posesie, avem nevoie de un alt model de joc. Pe care îl dezvoltăm, doar că nu merge peste noapte. Ai nevoie de o calitate foarte bună la jucătorii de ofensivă și puține automatisme, omogenitate, sincronizare. Acolo unde jocul e un pic mai direct spre poartă ne descurcăm foarte, foarte bine”, a declarat antrenorul lui Poli Iași, Costel Enache.

Cu o linie de clasament 4-0-5, Poli Iași este una dintre puținele echipe care nu a înregitrat niciun egal în acest sezon din Liga 2. În aceeași situație se regăsește și adversara de joi, Csikszereda (3-0-6). Candidate clare la play-off la începutul acestui campionat, Csikszereda și Poli Iași au avut rezultate sub așteptări în prima parte a sezonului, însă încă mai speră la locurile fruntașe. Cine se va impune în meciul de deschidere al etapei a 10-a? Pariază acum!

Pe  casapariurilor.ro și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!   #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie