Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

MAROC - MALAWI

25.01.2022 21:00
pic

Marţi, de la ora 21:00, Maroc şi Malawi dau piept în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni. Marocanii sunt mari favoriţi înaintea confruntării care este programată pe Stade Ahmadou Ahidjo (Yaoundé) şi formează una dintre cele mai puternice trupe de la turneul final din Camerun.

Maroc a câştigat Grupa C de la Cupa Africii pe Naţiuni, după ce a acumulat 7 puncte în cele 3 partide disputate. 1-0 cu Ghana, 2-0 cu Insulele Comore şi 2-2 cu Gabon, în ultima partidă, sunt cele 3 rezultate înregistrate de naţionala pregătită de celebrul antrenor bosniac Vahid Halilhodzic.

Cu jucători precum Hakimi, Amrabat, En Nesyri, Ambrabat sau Boufal în primul 11, Maroc este una dintre forţele de la Cupa Africii 2022 şi, cel puţin teoretic, nu ar trebui să întâmpine nicio problemă în confruntarea de marţi. Calificarea în sferturile de finală este la îndemâna elevilor lui Halilhodzic, care sunt dornici să continue forma bună arătată la turneul final din Camerun.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

De partea cealaltă, Malawi s-a calificat cu emoţii în această fază a competiţiei, după ce a încheiat Grupa B pe locul 3, cu 4 puncte, la egalitate cu Guinea (locul 2), însă cu meciul direct pierdut. 0-1 cu Guinea, 2-1 cu Zimbabwe şi 0-0 cu Senegal sunt cele 3 rezultate înregistrate de naţionala statului Malawi la această ediţie a CAN. 

Naţionala din Malawi, pregătită de românul Mario Marinică, este una dintre surprizele frumoase de la acest turneu final. Partida din optimile de finală, cu Maroc, este însă una extrem de dificilă, iar Hakimi&Co. sunt clar favoriţi. Tu ţi-ai ales pariul? Plasează-l acum cu încredere! 

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Maroc are 3 victorii, un egal şi un eşec în ultimele 5 meciuri
  • Maroc a înscris 5 goluri în 3 meciuri la CAN
  • Maroc nu a primit gol în 3 din ultimele 5 partide
  • Malawi are 3 eşecuri, un egal şi o victorie în ultimele 5 meciuri
  • 3 din ultimele 4 meciuri disputate de Malawi au avut sub 2,5 goluri

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie