Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

JAPONIA - CHINA

27.01.2022 12:00
pic

Joi, de la ora 12:00 , Japonia și China se întâlnesc într-un meci din calificările pentru Cupa Mondială, zona Asia. Niponii pornesc cu prima şansă în confruntarea programată pe Saitama Stadium (Saitama) şi, teoretic, au de îndeplinit o simplă formalitate în faţa unui adversar net inferior valoric.

Japonia se află pe locul 2 în Grupa B de calificare la Mondialul din Qatar, cu 12 puncte acmulate în 6 partide şi o linie de clasament 4-0-2. Niponii vin după 3 succese consecutive în preliminarii şi se află la 4 puncte în spatele liderului Arabia Saudită, care a mers aproape perfect: 5 victorii şi un rezultat de egalitate.

Japonia formează o formaţie pragmatică, iar spectacolul a lipsit din ultimele meciuri ale naţionalei. 4 din ultimele 5 partide disputate de Japonia au avut sub 2,5 goluri. Ultimele două victorii au fost obţinute în aceste calificări cu acelaşi scor, 1-0, cu Vietnam şi Oman.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Japonia trage tare pentru a-şi menţine locul 2 în Grupa B, care asigură calificarea directă la Cupa Mondială din 2022. Australia reprezintă cel mai mare pericol pentru niponi: ocupă locul 3, la o singură lungime distanţă. Poziţia a 3-a în preliminarii asigură calificarea la barajul pentru CM 2022.

De partea cealaltă, China se află pe locul 5 din 6 în Grupa B, cu 5 puncte acumulate în 6 partide. Chinezii au un singur succes în aceste preliminarii, şi acela la limită, 3-2, cu codaşa grupei, Vietnam. Japonia a câştigat ultimele 3 dueluri cu China şi porneşte ca mare favorită şi în confruntarea de joi. Tu ţi-ai ales pariul? Plasează-l acum! 

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Japonia are 4 victorii şi un eşec în ultimele 5 meciuri
  • 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Japonia au avut sub 2,5 goluri
  • China are un singur succes în ultimele 5 partide (două egaluri, două eşecuri)
  • Ultimele 4 meciuri jucate de China au fost GG
  • Japonia a câştigat ultimele 3 dueluri cu China
  • 4 din ultimele 5 meciuri dintre Japonia şi China au fost GG

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie