Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

GENT - OOSTENDE

25.01.2022 22:00
pic

Marți seară, de la ora 22:00, Gent și Oostende se întâlnesc în etapa a 24-a din prima ligă a Belgiei.

E un meci deosebit de important pentru alb-albaștri, care au pierdut un tempo în lupta pentru calificarea în ediția viitoare a Ligii Campionilor. Partida de pe Ghelamco Arena va fi arbitrată de centralul Staessens, cunoscut pentru faptul că acordă destul de ușor avertismente și cartonașe.

Din tabăra lui Gent nu vor putea juca accidentații Depoitre, Marreh, Ngadeu, Odidja-Ofoe și Tissoudali, în timp ce Oostende nu se poate baza pe Fortes, Rocha Santos și Schlefhout. Boonen și Osifo sunt incerți, cu probleme medicale. În clasament, cele două echipe sunt despărțite de 13 puncte. Gent este pe locul 5 (golaveraj 35-24), cu 36 de puncte, în timp ce Oostende este 15.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Oostende are 23 de puncte și golaveraj 24-45, cu una dintre cele mai slabe defensive din prima ligă belgiană. Învinsă în 4 din ultimele 5 etape, echipa germanului Pflanz are un lot numeros, dar nu se laudă cu jucători care pot "rezolva" singuri meciurile. Gent e și ea în reconstrucție și vine după trei remize consecutive în campionat, ultima dată în 0-0 pe terenul lui Charleroi, săptămâna trecută.

Gent a mai remizat cu liderul Royale Union (0-0), dar și cu Kortrijk pe teren propriu (2-2). Ultima victorie a fost obținută de Gent în urmă cu mai bine de o lună, un 3-1 acasă cu Standard Liege. Oostende a jucat un singur meci în 2022 și a pierdut acasă cu Antwerp (1-2), având însă un avantaj psihologic: a câștigat cu 1-0 ultimul duel directe cu Gent. Alb-albaștrii se impuseseră în precedentele patru întâlniri, iar pariul "peste 2.5 goluri" a fost câștigător în trei dintre acestea.

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie