Ora
Cote
1.01
1000
Casino

DINAMO - CHINDIA

14.1.2021
pic

Dinamo şi Chindia Târgovişte se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:00, în etapa a 17-a din Casa Liga 1. În ciuda marilor probleme financiare cu care se confruntă, "câinii" continuă să strângă din dinţi şi să aibă rezultate. Elevii lui Jerry Gane pornesc cu prima şansă în confruntarea din acest weekend şi au la victorie o cotă de 2.20 pe casapariurilor.ro, acolo unde ai cote XXL orice ai vrea să pariezi! De asemenea, pentru ambele marchează, cota este de 1.86.

Gruparea din Ştefan cel Mare a început anul cu o victorie, în Casa Liga 1: 2-0 pe terenul celor de la Hermannstadt. Un succes puţin scontat, în condiţiile în care situaţia din sânul echipei este critică. Neplătiţi de 5 luni, mai mulţi jucători de la Dinamo au plecat deja, iar alţii ameninţă că îşi vor lua la revedere în scurt timp. Tomas Mejias, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Isma Lopez, Borja Valle și Aleix Garcia s-au despărţit de formaţia alb-roşie, în timp ce Deian Sorescu, Paul Anton şi Adam Nemec au ameninţat şi ei că vor pleca, după succesul cu Hermannstadt.

Chiar şi aşa, Jerry Gane nu îşi pierde optimismul şi speră că o va scoate la capăt. ”Eu nu mai cred în spanioli, ne tot amăgesc, am obosit să mai vorbesc despre ei. Eu cred doar în suporteri, în tot ceea ce fac, așa știm că nu suntem singuri. Ne trimit mesaje, ne încurajează și cred în echipă și în acești băieți care fac tot ce pot. Oricum, doar fanii ne mai sprijină, ei încearcă să rezolve problemele ca echipa să nu se destrame. Încercăm să rezistăm. Eu zic că arătăm bine, nu cedăm. Suntem aici, luptăm până la final!”, a declarat Jerry Gane, după victoria în fața lui Hermannstadt.

După succesul de miercuri, Dinamo a ajuns pe poziţia a 8-a în Casa Liga 1, cu 19 puncte, la două lungimi în spatele Chindiei Târgovişte, adversara din acest weekend, care se află pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off. Trupa lui Emil Săndoi a început anul 2021 cu un egal: 1-1 pe teren propriu cu Poli Iaşi. Chindia a condus cu 1-0 la pauză, însă s-a văzut egalată de Andrei Cristea şi a tremurat pentru un punct pe final, când elevii lui Daniel Pancu au pus presiune.

În 4 din ultimele 5 confruntări dintre Dinamo şi Chindia (oficiale sau amicale) s-au înscris peste 3,5 goluri. Va fi din nou spectacol, sâmbătă, în Ştefan cel Mare? Pentru total goluri asiatice peste 2.0, Casa Pariurilor îţi oferă o cotă de 1.65, în timp ce pentru peste 2,5 goluri înscrise în meci, cota este de 2.20. Pe casapariurilor.ro ai cote XXL, plus Bonus cât Casa și Pariu Șansă la biletele tale! Joci și tu pe goluri? #CasaFieBine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie