Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

COASTA DE FILDEȘ - EGIPT

26.01.2022 18:00
pic

Miercuri, de la ora 18:00, Coasta de Fildeş şi Egipt se întâlnesc într-una dintre cele mai aşteptate confruntări din optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni 2022. Se anunţă o partidă extrem de echilibrată pe Japoma Stadium (Douala), între două dintre formaţiile cotate cu cele mai bune şanse la cucerirea trofeului.

Coasta de Fildeş a câştigat Grupa E de la CAN 2022, cu 7 puncte obţinute în cele 3 partide disputate. 1-0 cu Guineea Ecuatorială, 2-2 cu Sierra Leone şi 3-1 cu Algeria, în ultimul meci din grupă, sunt cele 3 rezultate înregistrate de ivorieni la turneul final din Camerun.

Trupa pregătită de selecţionerul francez Patrice Beaumelle are în componenţă nume precum Aurier, Sangare, Kessie, Pepe sau Haller, jucători care evoluează la echipe mari ale Europei. Ivorienii şi-au propus câştigarea trofeului, dar se întâlnesc încă din faza optimilor cu una dintre cele mai tari echipe de la CAN 2022.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

De partea cealaltă, Egipt a terminat Grupa D pe poziţia a 2-a, cu 6 puncte. După ce au ratat startul (0-1 cu Nigeria), Salah&Co. au obţinut două victorii, 1-0 cu Guinea-Bissau şi 1-0 cu Sudan, şi au reuşit să obţină biletele pentru această fază a competiţiei. Starul lui Liverpool, Mohamed Salah, a reuşit un singur gol la CAN 2022, în victoria cu Guinea-Bissau.

Confruntarea dintre Coasta de Fildeş şi Egipt ţine capul de afiş al optimilor Cupei Africii pe Naţiuni. Ambele echipe au în componenţă jucători de mare valoare, care evoluează în Europa, cu un plus de partea ivorienilor. Cele două naţionale au ca obiectiv clar câştigarea trofeului. Tu pe cine mizezi?

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Coasta de Fildeş are 3 victorii, un egal şi un eşec în ultimele 5 meciuri
  • 3 din ultimele 5 meciuri jucate de Coasta de Fildeş au avut peste 2,5 goluri
  • Egipt are două victorii şi 3 eşecuri în ultimele 5 partide
  • Ultimele 5 meciuri jucate de Egipt au avut sub 2,5 goluri
  • Egipt are 3 victorii în ultimele 5 meciuri cu Coasta de Fildeş (un egal, un eşec)

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie