Aviator
Ora
Cote
1.01
1000

CHILE - ARGENTINA

28.01.2022 02:15
pic

Vineri, de la ora 02:15, Chile şi Argentina se întâlnesc pe Estadio Zorros del Desierto (Calama) într-un meci din preliminariile pentru CM 2022, Zona America de Sud. Partida se anunţă a fi una echilibrată, cu un uşor avantaj de partea "Pumelor", care sunt neînvinse în aceste calificări.

Chile se află pe locul 6 în calificările din America de Sud, cu 16 puncte acumulate în primele 14 meciuri, iar lupta pentru a obţine biletele pentru Cupa Mondială este una electrizantă. Peru, ocupanta locului 5, care asigură barajul, se află la o singură lungime distanţă, astfel că orice se poate întâmpla pe ultima sută de metri a calificărilor.

De partea cealaltă, Argentina se află pe locul 2 în clasament, cu 29 de puncte, şi este deja calificată la Mondialul din Qatar, alături de liderul Brazilia, care are 35 de puncte. "Pumele" nu mai pot pierde una dintre primele 4 poziţii, care asigură participarea la turneul final de la finalul acestui an.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Infectat cu Covid-19 în urmă cu câteva zile, starul Lionel Messi a revenit în lotul celor de la PSG în partida din weekend-ul trecut. Septuplul câştigător al Balonului de Aur este al treilea cel mai bun marcator din aceste preliminarii, cu 6 reuşite, fiind devansat în topul golgheterilor doar de Moreno (9) şi Neymar (7).

Miza pentru chilieni este una uriaşă, în faţa unei echipe deja calificate la Mondial, iar acest aspect ar putea cântări greu în ecuaţia partidei de vineri. Argentina este neînvinsă în aceste calificări: în care a înregistrat 8 succese şi 3 rezultate de egalitate. Vor rămâne "pumele" neînvinse? Pariază acum!

Pe  casapariurilor.ro  și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!  #casafiebine

STATISTICILE PARTIDEI:
  • Chile are 3 victorii, un egal şi un eşec în ultimele 5 meciuri
  • 3 din ultimele 5 partide jucate de Chile au avut sub 2,5 goluri
  • Argentina are 3 succese şi două egaluri în ultimele 5 meciuri
  • Argentina nu a primit gol în ultimele 5 partide
  • 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Argentina au avut sub 2,5 goluri
  • Ultimele 3 partide dintre Chile şi Argentina s-au încheiat la egalitate

🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie