Ora
Cote
1.01
1000
Casino

CHELSEA - REAL MADRID

3.5.2021
pic

Miercuri seara, de la ora 22:00, Thomas Tuchel şi Zinedine Zidane ţi-au făcut program în Liga Stelelor - UEFA Champions League. Chelsea sau Real Madrid? Cine va juca marea finală?

Stai pe LIVE cu Băieţii de Casă pentru a fi conectat la unul dintre cele mai interesante dueluri europene ale acestui an. Miza este uriaşă şi după 1-1 la Madrid, londonezii sunt favoriţi. Mergi cu Tuchel până la capăt? Ai cotă 1.67 la Casa Pariurilor pentru calificarea lui Chelsea. Ai încredere în trupa lui Zidane? Ai şi o cotă extrem de atractivă pentru ca "albii" să ajungă în ultimul act: 2.15.

Chelsea este o adevărată fortăreaţă de când a fost preluată de Thomas Tuchel şi puţine sunt echipele care au reuşit să-i "înţepe" pe londonezi. Printre formaţiile care au perforat poarta lui Mendy se numără şi Realul, care graţie golului lui Benzema din tur a păstrat şanse importante la calificare. Pentru a merge mai departe, "albii" sunt obligaţi să înscrie. Pentru "marchează oaspeţii", ai la Casa Pariurilor cotă 1.49. Prea puţin? Prinde cota XXL pentru "peste 1,5 goluri marcate de Real Madrid": 3.40!

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

Reuşita lui Pulisic de la Madrid face ca Chelsea să pornească, cel puţin pe hârtie, cu prima şansă în duelul de miercuri seara. Simplul fapt că meciul începe de la un rezultat care îi avantajează pe elevii lui Tuchel face ca aceştia să aibă furculiţa şi cuţitul înaintea returului. Londonezii au început excelent prima manşă, au deschis scorul prin Pulisic, dar s-au "stins" repede, iar adversarii au pus stăpânire pe joc. Putea Chelsea mai mult? Regretele sunt tardive, doar rezultatul de miercuri contează.

Kovacic este singurul jucător pe care Thomas Tuchel nu se poate baza la retur, însă antrenorul german nu-şi face probleme: îl are în faţa apărării pe campionul mondial Kante, care a făcut legea la mijlocul terenului la Madrid şi a fost de netrecut. Practic, absenţa croatului a trecut neobservată datorită evoluţiei la nivel înalt a lui Kante. Rudiger, piesă de bază în centrul defensivei, este incert, însă presa engleză îl dă titular în confruntarea de pe Stamford Bridge.

De partea cealaltă, Zinedine Zidane are mari bătăi de cap în defensivă. Cum absenţa căpitanului Sergio Ramos nu era de ajuns, "Zizou" i-a pierdut recent şi pe fundaşii de bandă, Carvajal şi Mendy. Lucas este şi el accidentat, astfel că linia de 4 din faţa lui Courtois va fi formată din Odriozola, Militao, Varane şi Nacho. De la mijloc în sus, Realul poate alinia formula "de gală", astfel că este de aşteptat ca apărarea condusă de Thiago Silva să trăiască periculos miercuri seara.

Precizia nemţească a echipei create după chipul şi asemănarea lui Tuchel sau experienţa Realului, echipa cu cele mai multe trofee din istoria UEFA Champions League (13)? Cine va avea câştig de cauză? Noi ţi-am dat toate informaţiile pe tavă. Tu ce pariu alegi? Intră în App cu Băieţii de Casă şi profită de cele mai bune cote! Când simţi că se încinge atmosfera, ai la îndemână opţiunea Cashout, ca să ieşi din orice situaţie. #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie