24% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Victoria nu a fost niciodată mai sigură!

Victoria nu a fost niciodată mai sigură!

Pariezi pe România și câștigi! Indiferent de rezultat. Ți-am pregătit pariuri speciale #casafiebine pentru tine chiar dacă uneori socoteala din teren nu se potrivește cu cea de acasă. 



În 2019, în Preliminariile EURO, România a ratat un penalti contra Norvegiei. Apoi, înainte de începutul prelungirilor reprizei secunde, naţionala noastră se afla în avantaj, însă a fost egalată în minutul 90+2 ! La un asemenea scenariu, fie că ai fi ales pariul “România câştigă sau ratează un penalti”, fie pariul “România câştigă sau conduce la finalul minutului 90”, ai fi fost câştigător.

Elimină neprevăzutul! Pariezi pe victoria României, şi dacă totuşi imprevizibilul se întâmplă, tu rămâi cu pariul câştigător.

  • România câştigă sau ratează un penalti

Pariul este câştigător dacă România câştigă, dar şi dacă România ratează un penalti oricând şi la orice scor în timpul meciului, indiferent cât se termină meciul (nu se iau în calcul penaltiurile ratate care se repetă).

Nu au fost găsite articole!


  • România câştigă sau conduce la finalul minutului 90

Pariul este câştigător dacă România câştigă, dar şi dacă România conduce la finalul minutului 90 şi primeşte gol/goluri în prelungiri, indiferent cât se termină meciul.

Nu au fost găsite articole!

 
Poţi alege să te asiguri şi în cazul altor evenimente nefericite, cum ar fi un autogol sau un mental slab al tricolorilor:

  • România câştigă sau marchează un autogol

Pariul este câştigător dacă România câştigă, dar şi dacă România înscrie un autogol oricând şi la orice scor în timpul meciului, indiferent cât se termină meciul.

Nu au fost găsite articole!


  • România câştigă sau va fi egalată de 2 ori

Pariul este câştigător dacă România câştigă, dar şi dacă România conduce de două ori în decursul meciului şi este egalată de două ori.

Nu au fost găsite articole!


  • România câştigă sau conduce la 2 goluri

Pariul este câştigător dacă România câştigă, dar şi dacă România conduce în timpul meciului cu două goluri diferenţă, indiferent cât se termină meciul.

Nu au fost găsite articole!

  • România câştigă sau primește cartonaș roșu

Pariul este câştigător dacă România câştigă, dar şi dacă un jucător al Naționalei primește un cartonaș roșu în orice moment al jocului.

Nu au fost găsite articole!


Toate aceste pariuri vor fi disponibile pentru toate meciurile României din campania de calificare pentru Euro 2024! #casafiebine