24% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Combină și stăpânește! Cel mai bun mix de pariuri online e aici

Combină și stăpânește! Cel mai bun mix de pariuri online e aici

Ești cu gândul la combinații și vrei să câștigi pe inspirația ta? Nimic mai simplu! 

Intră zi de zi în oferta de pe casapariurilor.ro sau din aplicația Sport, pentru a alege combinația care ți se potrivește cel mai bine. Poți să joci pe același bilet pariuri LIVE și prematch sau poți să alegi cel mai popular combo din oferta evenimentului tău favorit (rezultat + total goluri + total cornere). 

Poate vrei să-ți faci norocul cu mâna ta - acum poți să combini dintr-o atingere pariurile din același meci pe rezultatul final, pe numărul de cornere, pe numărul de cartonașe și pe numărul de schimbări. E câte o combinație pentru fiecare, doar să ai inspirația s-o alegi! Bine de tot, nu? 

Recapitulăm...

COMBINĂ ȘI STĂPÂNEȘTE
Pariuri Live și Prematch pe același bilet, ca să ai control total! Intră pe pagina LIVE de pe site sau din aplicație și alege-ți de acolo pariurile. Meciurile care sunt sunt în plină desfășurare au un simbol verde "LIVE" în dreptul lor, iar cele din listă care n-au început pot fi combinate pe bilet.

TREI DINTR-O LOVITURĂ
Ia-ți selecția perfectă de evenimente dintr-un meci, cu oferta deja existentă: victorie + total goluri + total cornere. Totul cu o singură cotă! Ai zeci de variante profitabile în fiecare campionat, iar cotele sunt cu adevărat XXL!

MIX FACTOR LA FOTBAL
Combină pe bilet ce vrei dintr-un meci, din oferta de cote pe rezultatul final, pe numărul de cornere, numărul de cartonașe și numărul de schimbări. Crezi că intuiești corect toate statisticile? Fă-ți o cotă "bombă", folosind cea mai fresh funcție din aplicație. #casafiebine

Hai să verifici oferta de fotbal!