Cote Marite
Ora
Cote
1.01
1000
Ei pierd, tu câștigi! Cum vine asta? E noul tip de pariu pe tenis!

Ei pierd, tu câștigi! Cum vine asta? E noul tip de pariu pe tenis!

A început turneul de Grand Slam de la Wimbledon și Casa Pariurilor te așteaptă pe site și în aplicație cu un nou tip de pariu câștigător: "victorie sau conduce cu 2-0 la seturi"! Tipul de pariu care te aduce în avantaj este disponibil pe meciurile disputate în competiția masculină.

De ce să te mai complici și să aștepți cu emoție finalul partidei, când omul tău e deja în avantaj? Păi, e simplu. La 2-0 la seturi pentru jucătorul pe care ai pus biletul, ai câștigat. Automat! Chiar dacă pățește o nefăcută ca Medvedev la Australian, să aibă 2-0, apoi să-i ia 3 seturi Nadal.

Acesta e doar un exemplu, dar răsturnări de situație se văd în fiecare zi pe iarba londoneză, așa că e mai bine să fii la adăpost, pentru o cotă foarte bună. Deci, de acum înainte, ai două șanse să câștigi cu un bilet pe care ai luat meciuri de tenis - alege opțiunea asta de pariere din tipurile de pariuri!Zi de zi servim cote speciale și bonusuri atractive pe meciurile de la Wimbledon, atât în competiția WTA, cât și pe tabloul masculin. Tot ce trebuie să faci: să verifici oferta! #CasaFieBine