24% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Validează instantaneu contul tău online de la Casa Pariurilor

Validează instantaneu contul tău online de la Casa Pariurilor

Timpul e prețios, așa că noi te ajutăm să intri mai repede în joc, pe casapariurilor.ro și în aplicație. De acum, procesul de verificare a identității poate dura maximum un minut! 

Știi foarte bine care sunt reglementările: ca să poți beneficia de retrageri nelimitate și de toate promoțiile online, e necesar să validăm contul tău de joc, cu ajutorul cărții de identitate sau a permisului de ședere. Dar am simplificat procesul și totul este automatizat, 100% simplu.

Pentru a-ți valida contul de joc, este necesar să accesezi secțiunea „Contul meu”-> „Verificarea identității”, să accesezi “Cel mai rapid mod”/”Verificare Online” (alegeți această opțiune pentru ca documentul să fie verificat mult mai repede) și să urmezi instrucțiunile menționate la fiecare pas.

Poți opta să încarci o poza a actului de identitate din galeria telefonului/laptopului sau să continui verificarea cu ajutorul unui smartphone, cu care vei scana în timp real actul de identitate.

Dacă alegi varianta “Cel mai rapid mod/Verificare online”, iar poza actului de identitate se încadrează în cerințele legale, atunci validarea identității va fi efectuată INSTANT.

Daca vei alege „Completarea manuală a datelor/Verificarea manuală”, atunci va trebui să introduci manual toate informațiile aflate în actul de identitate + să încarci actul de identitate pe care dorești să-l folosești pentru validare.

ATENȚIE: prin această metodă, validarea identității NU va fi instantă și va trebui să aștepți până la 48 h.

PONT: te sfătuim să alegi pasul „Cel mai rapid mod/Verificare online”, pentru a avea o experiență cât mai rapidă pe site-ul nostru.

Acum chiar că n-ai stres și pierdere de vreme cu procesul de verificare a datelor la Casa, după ce-ți faci cont. Pui frumos buletinul la camera telefonului și zâmbești când vezi că, gata, ai terminat! Asta a fost tot, ești client Casa Pariurilor, cu acte-n regulă și câștiguri pe linie.

#casafiebine