24% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Casa te vrea fericit. Hai pe suportpentrusuporteri.ro să râdem și să ne facem bine!

Casa te vrea fericit. Hai pe suportpentrusuporteri.ro să râdem și să ne facem bine!

Cine a zis că viața de suporter e ușoară? Negare, Revoltă, Depresie, Negociere și Resemnare. Sunt cele 5 stadii ale suferinței noastre când vedem un ALT turneu final la care nu suntem cu echipa mare sau când vedem un alt Barcelona-PSG în UCL, iar noi bâjbâim prin cupe europene care nici pe Google nu apar la prima căutare. 

Cu Suport Pentru Suporteri, noi cei de la Casa Pariurilor încercăm să aducem la loc bucuria suporterilor prin programul Suport Pentru Sportivi, în care fotbaliștii fac pregătire fizică, mentală și nutrițională la cel mai înalt nivel. Oferim astfel noii generații de fotbaliști din Liga 2 Casa Pariurilor (și nu numai lor) o oportunitate gratuită să o ia pe cel mai bun drum în acest fotbal românesc plin de gropi.

Și până o rezolvăm p’asta cu fotbalul avariat, am zis să ne tratăm pe suportpentrusuporteri.ro cu niște filme fff comice despre Steaua, Dinamo, FCSB, Rapid și CFR, valabile însă pentru toți suporterii din România. Hai să-l vezi pe primul, cel despre Negare, cu un suporter care nu acceptă situația în acre se află echipa lui de suflet. Cu tot cu câine. Alb, că roșu nu mai aveau. 

După ce le vei vedea rând pe rând pe toate 5, poți să știi unde te afli cu suferința de suporter. Negare, Revoltă, Depresie, Negociere și Resemnare, am găsit pentru toate câte un suporter corespondent și le oferim Suport Pentru Suporteri prin terapeutul nostru Aristotel (cum altfel decât) Golescu - susținut puternic de Andrei Ștefănescu, membru  Alb și Negru și rapidist de bază în Naționala Artiștilor. 

Tot pe suportpentrusuporteri.ro ai un suferințometru care-ți dă gradul de suferință în funcție de răspunsurile dureros de râs pe care le dai la întrebările simple despre starea fotbalului românesc.
Iar dacă ești chiar fotbalist și vrei să-ți îmbunătățești jocul, atunci poți să te înscrii în programul de pregătire Suport Pentru Sportivi pe același site suportpentrusuporteri.ro. O să vezi acolo de ce jucători precum Răzvan Marin sau antrenori precum Cătălin Munteanu recomandă acest program modern de antrenament.

Hai să râdem și să ne facem bine!