24% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

RETRAGERI DIN AGENȚIE. Încasează-ți pentru prima dată câștigurile online în agenție, prin 9 pași simpli

RETRAGERI DIN AGENȚIE. Încasează-ți pentru prima dată câștigurile online în agenție, prin 9 pași simpli

În agențiile Casa Pariurilor poți să retragi și să depui bani în contul tău online. La prima retragere, însă, este nevoie să parcurgi întreg procesul de securitate explicat mai jos. 

Pentru a retrage prin intermediul unei agenții Casa Pariurilor, este necesar ca înainte să fi efectuat depuneri prin intermediul acestei metode de plată.

Dacă ai alimentat contul de joc prin intermediul agențiilor, opțiunea va fi activă în contul tău de joc și pentru retrageri.

Suma minimă ce poate fi retrasă sau depusă în agenții este de 10 lei, iar suma maximă este de 45.000 de lei. În câțiva pași simpli, iată cum poți retrage pentru prima dată bani din contul tău online, în orice agenție dorești! 

1️⃣ Intră în secțiunea CONTUL MEU - TRANZACȚII - RETRAGERE ÎN AGENȚII / SHOP WITHDRAWAL. Efectuezi o retragere.

2️⃣ Click pe "aici" pentru a primi un cod de verificare prin SMS

3️⃣ Primești codul și îl introduci în câmpul de verificare online

4️⃣ Reia procesul de retragere a sumei dorite

5️⃣ Solicitarea de retragere va fi validată cu succes

6️⃣ Vei primi un PIN temporar, tot prin SMS

7️⃣ Vei fi informat că poți merge în agenție să ridici banii

8️⃣ Folosești PIN-ul temporar în agenție, pentru încasarea banilor.

9️⃣ Alege un PIN permanent pentru tranzacțiile în agenție. Felicitări! Ai finalizat procesul!

Mai jos este explicat fiecare pas necesar retragerii în agenție. Pentru a face o retragere, intră în secțiunea CONTUL MEU – TRANZACȚII și apasă butonul RETRAGERE.


Apoi selectează opțiunea RETRAGERE ÎN AGENȚIE / SHOP WITHDRAW


Pentru a continua, e nevoie ca numărul tău de telefon să fie confirmat. Apasă butonul "aici" și vei primi automat un cod de verificare.  


Dacă numărul de telefon pe care l-ai înregistrat în contul de joc a fost scris greșit sau nu mai este cel pe care îl utilizezi, intră în pagina de setări a datelor de contact (SETĂRI DATE PERSONALE), unde vei putea modifica numărul de telefon. Acest proces de verificare trebui parcurs doar la prima retragere prin agenție sau atunci când îți schimbi numărul de telefon înregistrat în contul de joc.


După introducerea codului de verificare, pe care îl primești prin SMS, pagina de retragere va fi deblocată.


Apoi vei putea să-ți înregistrezi retragerea dorită, la fel ca până acum. Intră în secțiunea CONTUL MEU – TRANZACȚII și apasă butonul RETRAGERE, apoi selectează opțiunea RETRAGERE ÎN AGENȚIE / SHOP WITHDRAW. Introduci suma pe care vrei s-o retragi din cont și apoi apeși RETRAGERE


Solicitarea de retragere va deveni activă. De aici mai sunt doar câțiva pași!


Retragerea se va mută în rubrica ”Retragere în așteptare”, până când va fi verificată. Din această rubrică poți anula retragerea, dacă dorești.


Ulterior vei primi un al doilea SMS, ce conține un cod PIN temporar. Acest SMS nu înseamnă că cererea de retragere a fost aprobată! Odată ce retragerea este aprobată, vei fi informat de către Casa Pariurilor că te poți prezenta în agenția dorită, pentru a ridica banii. Te poți prezenta în agenția indicată, odată ce retragerea ta este aprobată și primești mesajul de confirmare. 


Casa Pariurilor îți va transmite informațiile privind cererea ta de retragere, iar în agenție va trebui să te loghezi în sistem cu credențialele tale (numărul de telefon înregistrat în contul de joc și codul PIN temporar). După ce introduci PIN-ul temporar, ți se va solicita să-ți setezi un PIN permanent.  

Cererea ta de retragere, aprobată, va fi vizibilă pentru operatorul din agenție, odată ce tu îți introduci numărul de telefon asociat contului și codul de retragere din 4 cifre în aplicația din agenție. Odată finalizați acești pași, următoarele retrageri vor fi mai simple: retragi suma din contul online, aștepți mesajul de confirmare și mergi în agenție pentru a încasa banii. #CasaFieBine