24% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

Poți să plătești la Casa Pariurilor folosind Apple Pay

Poți să plătești la Casa Pariurilor folosind Apple Pay

De acum înainte, depunerile de la casapariurilor.ro și din aplicații au devenit mai simple pentru toți utilizatorii iOS. 

Serviciul de plată Apple Pay este disponibil și pe platforma online de la Casa Pariurilor, astfel că deținătorii de carduri Visa și Mastercard pot face plăți utilizand un dispozitiv iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. E simplu de înțeles și folosit acest nou serviciu.

Pe scurt, Apple Pay este un serviciu de plată digital. Datorită unui portofel electronic creat și oferit de Apple, utilizatorii de dispozitive mobile controlate de iOS nu mai au nevoie de card bancar atunci când efectuează tranzacții pe platforma Casa Pariurilor, la Sport sau Cazino.

Apple Pay este o metodă de plata care excelează din punct de vedere al vitezei și comodității, securității și confidențialității, care îți permite să înlocuiești cardul cu propriul telefon, atunci când faci plăți online. Utilizatorii pot descărca aplicația Apple Pay din magazinul de aplicații și apoi au acces la portofelul Apple Pay pe care îl pot finanța de pe un card bancar obișnuit.

Vestea bună pentru jucătorii cu dispozitive iOS este că utilizarea Apple Pay este gratuită, iar plățile cu cardul, prin telefonul mobil sau Apple Watch sunt realizate fără taxe sau comisioane. Cu siguranță merită să folosești această metodă de plată online, ca să joci în siguranță deplină! #casafiebine