20% pe LIVE
Ora
Cote
1.01
1000

Linkuri utile

20.07. 22:30
Castigator Pariaza pe castigatorul meciului. Pariul o sa fie anulat in caz de egal. 1 2
Kazieczko M. - Abdulkadirov A. 6554 KSW 96
1.50 2.45

Meci: va fi egal Pariaza daca meciul va rezulta egal dupa ce arbitrii judecatori vor anunta scorul.

Meciul se termina in runda 1 Pariaza pe finalizarea meciului in runda 1. Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Meciul se termina in runda 2 Pariaza pe finalizarea meciului in runda 2. Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Meciul se termina in runda 3 Pariaza pe finalizarea meciului in runda 3. Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Numar runde incepute sub/peste Pariaza daca numarul total de runde incepute va fi mai mare sau mai mic decat cel listat.

meciul se termina prin decizie sau decizie tehnica Pariaza daca meciul se va termina la decizie, eventual prin decizie tehnica cauzata de un fault neintentionat.

Meciul se termina prin K.O./T.K.O sau descalificare Pariaza daca meciul se va termina inainte de limita prin K.O./T.K.O. eventual prin descalificare dupa un fault intentionat.

Meciul se termina prin predare Pariaza daca meciul se termina prin capitularea unui luptator bazata pe o tehnica folosita de oponentul sau.

Meciul se termina in 60 de sec. de la startul rundei 1 Pariaza daca meciul se termina in 60 de secunda de la inceputul meciului.

Primul luptator castiga meciul la puncte sau prin decizia tehnica Pariaza daca un luptator va castiga prin decizie la puncte, eventual prin decizie tehnica cauzata de un fault neintentionat.

Al doilea luptator castiga meciul la puncte sau prin decizia tehnica Pariaza daca un luptator va castiga prin decizie la puncte, eventual prin decizie tehnica cauzata de un fault neintentionat.

Primul luptator castiga prin K.O./T.K.O sau descalificare Pariaza daca un luptator va castiga inainte de limita prin K.O./T.K.O., eventual prin descalificare dupa un fault intentionat.

Al doilea luptator castiga prin K.O./T.K.O sau descalificare Pariaza daca un luptator va castiga inainte de limita prin K.O./T.K.O., eventual prin descalificare dupa un fault intentionat.

Primul luptator castiga meciul prin predare Pariaza daca un luptator va castiga prin capitularea oponentului dupa o tehnica folosita de el.

Al doilea luptator castiga meciul prin predare Pariaza daca un luptator va castiga prin capitularea oponentului dupa o tehnica folosita de el.

Primul luptator castiga meciul in runda 1 Pariaza daca un luptator castiga in runda 1.Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Primul luptator castiga meciul in runda 2 Pariaza daca un luptator castiga in runda 2.Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Primul luptator castiga meciul in runda 3 Pariaza daca un luptator castiga in runda 3.Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Al doilea luptator castiga meciul in runda 1 Pariaza daca un luptator castiga in runda 1.Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Al doilea luptator castiga meciul in runda 2 Pariaza daca un luptator castiga in runda 2.Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Al doilea luptator castiga meciul in runda 3 Pariaza daca un luptator castiga in runda 3.Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Primul luptator castiga meciul in prima sau a doua runda Pariaza daca un luptator castiga in runda 1 sau runda 2. Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Al doilea luptator castiga meciul in prima sau a doua runda Pariaza daca un luptator castiga in runda 1 sau runda 2. Daca unul dintre luptatori se retrage intre runde meciul se considera terminat in runda precedenta retragerii.

Pariurile pe care le ai deja pe bilet nu se pot combina cu tipurile de pariuri ale acestui eveniment.