Cote Marite
Ora
Cote
1.01
1000
Crește cota cu Playmaker!

Crește cota cu Playmaker!

Playmaker și ești pe ele. Funcția de la Casa cu care-ți ‘aranjezi’ bilete de toată frumusețea. Acum și pe alte sporturi în afară de fotbal. Te bagi la combinații pe baschet și pe hochei? Hai pe ele!

De câte ori n-ai spus mirat "nu știu ăștia ce să mai inventeze, dom’le!"? Că ai văzut o cabină de duș cu aplicație, că ai văzut o curea pentru pantaloni care se închide singură sau câte-n lună și în stele. 

Ai văzut și Playmaker și ai zis – "nu știu ăștia cum să ne facă treaba mai ușoară". Păi să pui până la 10 pariuri dintr-un singur meci, pe un singur bilet, chiar e treabă!

Îl găsești la fel, în site și-n app, cu o bulină în dreptul meciurilor. Faci acolo click și se deschide frumos lumea aia nebună a tuturor combinațiilor (victorie, goluri, cartonașe, cornere, marcatori, handicapuri etc). 

Iar de acum poți să folosești Playmaker și pe hochei, și pe baschet. Adică poți să legi un bilet de se-nchină toți la el și tu la câștig. Rezultat final, rezultat la pauză, total puncte, handicap, total goluri. E câte ceva pentru fiecare român pasionat de joc! 

Acum că ți-am dat vestea bună, poți să începi să-ți faci planuri pentru weekend-ul ăsta. Și de Sărbători, și de un câștig ‘mai’ pentru tine. Playmaker și ești cel mai bine. Baftă!