Untitled Document
Ora
Cote
1.01
1000
Casino

SPARAK TRNAVA - SEPSI

22.07.2021 20:00

Analiză

28.7.2021

pic

Joi seară, de la ora 20:00, Sepsi Sf. Gheorghe își începe aventura europeană, cu partida disputată în deplasare, la Trnava, contra slovacilor de la Spartak. Sepsi arată bine la start de sezon 2021/2022, în Casa Pariurilor Liga 1, dar are o misiune dificilă pe teren străin.

Leo Grozavu antrenază un lot valoros la Sepsi, reușind să termine pe locul 4 în stagiunea precedentă. Între timp, Sepsi și-a îmbunătățit lotul și are jucători de calitate precum Mitrea, Tincu, Vașvari, Ashkovski, Bărbuț sau Aganovic. L-a pierdut pe Carnat, ajuns la Rapid, dar alb-roșii păstrează o omogenitate bună și au cotă 2.50 să câștige pe terenul lui Spartak Trnava.

Trnava a avut de muncă pentru a ajunge în turul 2 din Conference League. Slovacii au jucat o dublă manșă cu maltezii de la Mosta, fiind învinși în primul meci, scor 2-3 în deplasare.

Golurile marcate de Twardzik ('45+2) și Mikovic ('79) au adus revenirea Tranvei în luptă, fiindcă Mosta a condus cu 3-0 la pauză! La retur, știind că nu beneficiază de regula golurilor în deplasare, Trnava a ieșit la joc rapid și după prima jumatate de oră conducea cu 2-0. 

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Golurile lui Twardzik ('16) și Yusuf ('34) au stabilit scorul final, iar victoria cu 2-0 a lui Spartak a fost suficientă pentru o calificare în turul 2. Trnava a dominat-o pe Mosta fără drept de apel și a tras de 18 ori la poartă în meciul retur, în care raportul cornerelor a fost 9-9. Sepsi are o defensivă mai bună decât cea a maltezilor, iar amicalele verii au adus rezultate foarte bune pentru trupa lui Grozavu: 2-1 cu Krasnodar, 3-1 cu Ufa și 1-1 cu Plzen.

Casa Pariurilor oferă cota 1.27 pentru cel puțin un gol marcat în deplasare de Sepsi, iar selecția "ambele echipe marchează" are cota 1.67 pe site și în aplicație. Mizezi pe un interval mic de goluri? Pariul tău poate fi pe intervalul 1-3 goluri, care are cotă 1.42. Orice ai vrea să joci, sigur găsești o cotă XXL în oferta Casa Pariurilor, pe tot parcursul sezonului de Conference League, în care sperăm să avansăm în fazele superioare cu cât mai multe echipe românești! Dar e important să pariezi cu mintea, nu cu sufletul, indiferent cine joacă.

Leo Grozavu are un "spion" în lot, pentru "dubla" cu slovacii de la Trnava. Bogdan Mitrea a jucat la Spartak Trnava din iulie 2019 până în iulie 2020. " El cunoaște mai bine, că a jucat acolo. Noi am urmărit returul, îi vom analiza foarte bine. E important să avem starea necesară la ora jocului, să ne putem bate cu ei.

Dacă vom găsi acea stare, mai mult ca sigur, sperăm și noi la calificare. E clar că vrem o victorie! Ne așteaptă un parcurs foarte greu, mergem în Europa, vom face deplasări, nu suntem nici dublați pe posturi în momentul de față. E nevoie de inspirație, de capacitate de a regenera jucătorii din 3 în 3 zile, pentru că jucăm pe o căldură sufocantă, iar partida e de două ori mai grea față de condițiile normale.", a mai precizat tehnicianul lui Sepsi. Mizezi și tu pe românii noștri? #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie