Ora
Cote
1.01
1000
Casino

MONCHENGLADBACH - MANCHESTER CITY

23.2.2021

Analiză

3.3.2021

pic

E zi de meci mare! Manchester City se deplasează la Budapesta pentru meciul cu Monchengladbach din turul optimilor de finală din Champions League. Partida are loc miercuri, de la ora 22:00, şi se dispută pe "Puskas Arena" din cauza interdicţiilor impuse în timpul pandemiei de COVID-19. "Cetăţenii" sunt mari favoriţi şi au o cotă de 1.35 la victorie pe casapariurilor.ro, acolo unde ai asigurare la toate biletele tale, cu Pariu Şansă. Pentru cei care cred că englezii vor rezolva ecuaţia calificării încă din prima manşă, Manchester City are o cotă de 1.87 la handicap 1:0.

Monchengladbach pare victimă sigură înaintea "dublei" cu Manchester City. Diferenţa de valoare este evidentă, dar, mai presus de asta, gruparea condusă de Pep Guardiola este pur şi simplu o "rachetă": are 18 victorii în ultimele 18 meciuri oficiale disputate în toate competiţiile.

Nimeni şi nimic pare să nu stea în calea "cetăţenilor", care se îndreaptă cu paşi repezi spre un nou titlu în Premier League, dar visează cu ochii deschişi şi la primul trofeu în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Pentru "2 şi peste 2,5 goluri înscrise în meci", ai o cotă de 1.77 la Casa Pariurilor, acolo unde ai Bonus Cât Casa la toate biletele tale.

Pep Guardiola a primit o veste excelentă în weekend: "creierul" echipei, Kevin de Bruyne, şi-a revenit după accidentare şi este din nou apt de joc. Belgianul a fost titular în victoria cu Arsenal (1-0), însă a fost înlocuit pe final, pentru a fi menajat. Englezii nu au probleme importante de lot înaintea meciului de la mijlocul acestei săptămâni. Ake este singurul accidentat, însă el nu făcea parte oricum din primul 11 al "maşinăriei" lui Guardiola. Casa Pariurilor îţi oferă o cotă de 1.69 pentru ca oaspeţii să conducă la pauză. De asemenea, pentru "se marchează în ambele reprize - Da", cota este de 1.46. Ai cele mai tari cote la Casa Pariurilor, indiferent ce vrei să joci!

Manchester City nu mai este echipa-spectacol, care înscria o sumedenie de goluri. Noul cuvânt de ordine este pragmatismul, iar "cetăţenii" au o organizare defensivă remarcabilă: au primit doar 4 goluri în ultimele 10 meciuri disputate în toate competiţiile. Ruben Dias este "vioara întâi" în apărare, portughezul dovedindu-se a fi cel mai inspirat transfer făcut de Pep Guardiola în acest sezon. Pentru "nu marchează gazdele", ai la Casa Pariurilor o cotă de 2.13, care merită încercată, având în vedere că City este o echipă "ermetică", foarte bine organizată în propriul careu.

Monchengladbach a pierdut mult din elan în ultima vreme şi este fără victorie în ultimele 3 etape din Bundesliga. Candidată la primele locuri în urmă cu doar două luni, formaţia lui Marco Rose este de nerecunoscut în ultima vreme şi a căzut până pe locul 8 în clasament.

"Dubla" cu Manchester City va arăta cu siguranţă adevărata valoare a formaţiei germane, dar şansele de calificare în sferturile Champions League sunt infime, în opinia specialiştilor.

Tu ţi-ai ales pariul? Intră în App şi stai pe LIVE, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în duelul de miercuri, dintre Monchengladbach şi Manchester City. #CasaFieBine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie