Ora
Cote
1.01
1000
Casino

LAZIO - BAYERN MUNCHEN

18.2.2021

Analiză

3.3.2021

pic

Băieții de Casă sunt convocați pentru meciuri tari! "Regina" Europei, Bayern Munchen, este aşteptată pe "Olimpico" marţi, de la ora 22:00, în turul optimilor de finală din UEFA Champions League. Bavarezii sunt mari favoriţi în "dubla" cu Lazio şi au o cotă de 1.70 la Casa Pariurilor pentru un succes în Italia. Mai vrei? Pentru "2 şi peste 1,5 goluri înscrise în meci", cota este de 1.85.

Pentru Lazio cuvântul "egal" nu mai există în dicţionar, în 2021. În ultimele 10 meciuri disputate de elevii lui Simone Inzaghi nu a fost înregistrată vreo remiză: s-au "bifat" 8 succese şi două înfrângeri. Cele două eşecuri au venit însă în ultimele 5 partide: 2-3 cu Atalanta, în Cupă, şi 1-3 cu Inter, în campionat. Sunt înfrângerile care au arătat hibele din defensiva lui Lazio, care nu se poate baza pe românul Radu Ştefan, operat de hernie în urmă cu câteva zile. În 7 din ultimele 10 meciuri ale romanilor s-au înscris minimum trei goluri, iar pentru "peste 2,5 goluri" în confruntarea de marţi ai o cotă de 1.50 pe casapariurilor.ro. Pentru "total goluri asiatice peste 3.0", cota este de 1.75.

Campioana Germaniei şi a Europei vine pe "Olimpico" după două rezultate care au speriat pariorii de pretutindeni: 3-3 cu Arminia Bielefeld şi 1-2 pe terenul lui Frankfurt, ambele în Bundesliga. Un moment de cumpănă pentru gruparea pregătită de Hansi Flick, care a pierdut teren important în lupta pentru titlu. În Europa, însă, bavarezii se simt ca peştele în apă. Bayern are câştigat 16 din ultimele 17 meciuri disputate în UEFA Champions League şi promit să continue seria impresionantă. Ai încredere în maşinăria germană a lui Flick? Ai o cotă de 2.47 pentru "2 pauză / 2 final", la Casa Pariurilor, unde joci cu Bonus Cât Casa pe toate biletele tale. 

Simone Inzaghi are trei absenţi înaintea marii confruntări de marţi: nu se poate baza pe Ştefan Radu, Luiz Felipe şi Strakosha. De partea cealaltă, Hansi Flick are probleme serioase cauzate de accidentări şi infectări cu noul coronavirus. Douglas Costa, Kouassi, Muller, Pavard şi Tolisso sunt OUT pentru meciul din această săptămână, în timp ce Gnabry este incert. În aceste condiţii, Sule va apărea, cel mai probabil, ca fundaş dreapta, în timp ce locul lui Muller în spatele golgheterului Lewandowski ar putea fi luat de Choupo-Moting.

Lazio şi Bayern sunt două echipe "deschise", adepte ale unui fotbal ofensiv, motiv pentru care spectacolul este la el acasă în majoritatea partidelor disputate de cele două combatante. Va fi show pe "Olimpico"? Pentru trei sau mai multe goluri înscrise în prima repriză ai o cotă de 4.55 la Casa Pariurilor. Tot acolo ai asigurare la fiecare bilet cu Pariu Şansă! Stai conectat la spectacolul din UEFA Champions League pe casapariurilor.ro! Intră în App şi stai pe LIVE! #CasaFieBine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie