Untitled Document
Ora
Cote
1.01
1000
Casino

HONDURAS U23 - ROMÂNIA U23

22.07.2021 14:00

Analiză

30.7.2021

pic

A sosit și momentul debutului la JO! Doar patru zile îi mai despart pe ”tokyotricolorii” lui Mirel Rădoi de startul de la Jocurile Olimpice. România va disputa primul meci din grupă contra reprezentativei din Honduras, joi, de la ora 14:00 (ora României).

Primul antrenament din Japonia a fost foarte dificil pentru delegația României, din cauza condițiilor atmosferice. Ei s-au pregătit la 34 de grade și au lucrat inclusiv la relațiile de joc. După sesiunea de încălzire clasică, ”tokyotricolorii” au fost împărțiți în patru grupe și au parcurs, prin rotație, un circuit cu patru tipuri de exerciții, dedicate intensității, potenței aerobe, controlului balonului și driblingului în regim de viteză.

Ulterior, în timp ce portarii și-au testat reflexele și priza la balon prin exerciții specifice coordonate de Leo Toader, jucătorii de câmp au antrenat posesia în exerciții 10 vs 9. Antrenamentul s-a încheiat cu un turneu de fotbal 5 vs 5 pe teren redus plus sesiunea de executare a loviturilor libere. Delegația României e plină de optimism la start de turneu!

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Nu există, însă, adversari facili la acest nivel. Știm deja că Honduras a ocupat împreună cu Mexic cele două locuri calificante din zona CONCACAF. Mai întâi, Honduras a eliminat Nicaragua în dublă manșă, 2-0 și 3-0 pe teren propriu. Ajunsă în Top 8, în grupa de patru echipe găzduită de Mexic, Honduras a reușit un 3-0 cu Haiti, 1-1 cu El Salvador și un 1-1 cu Canada.

Locul la Jocurile Olimpice l-a câștigat eliminând apoi SUA, 2-1 în meciul decisiv! Așadar, Honduras n-a ajuns deloc întâmplător la competiția din Japonia. Un meci cu goluri de ambele părți la JO are cota 1.90 pe site și în app, unde joci și combinațiile speciale! 

Honduras are 4 prezențe la Jocurile Olimpice, oprindu-se în faza grupelor (2000, 2008) și în sferturi de finală (2012) după o grupă cu Japonia, Maroc și Spania. La ultima ediție, 2016, a obținut locul 4 după ce a ieșit din grupa cu Portugalia, Argentina și Algeria, a eliminat Coreea de Sud și a pierdut cu Brazilia. În meciul pentru medialia de bronz a pierdut cu Nigeria. 

În mod cert principalul pericol pentru tabăra lui Mirel Rădoi îl reprezintă Rigoberto Rivas, mijlocaș ofensiv de 22 de ani care joacă la Reggina în Serie B, crescut de Inter Milano. Cel mai bine cotat fotbalist din lot, cu 1 milion de euro, acesta este secondat de vâful Benguche, care a jucat ultimul sezon la Boavista Porto, dar s-a reîntors în liga internă. Un gol marcat de Honduras are cota 1.48 pe casapariurilor.ro, unde succesul "tricolorilor" este cotat la 2.20. Bagă-te în aplicație acum, ca să profiți! #casafiebine

Lotul României de fotbal pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
Portari - Marian Mihai Aioani, Mihai Maximilian Popa, Ştefan Târnovanu;
Fundaşi - Tudor Cristian Băluţă, Radu Ştefăniţă Boboc, Andrei Chindriş, Virgil Eugen Ghiţă, Andrei Florin Raţiu, Florin Ştefan, Alexandru Ştefan Paşcanu, Ricardo Florin Grigore;
Mijlocaşi - Mihai Alexandru Dobre, Ion Gheorghe, Marius Mihai Marin, Ronaldo Deaconu, Eduard Marian Florescu, Antonio Sefer, Virgil Andrei Ciobanu, Marco Alexandru Dulca;
Atacanţi - Andrei Sîntean, George Dănuţ Ganea, Valentin Gheorghe;
Antrenori: Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Florin Constantinovici, Leontin Toader;


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie