Untitled Document
Ora
Cote
1.01
1000
Casino

FLAMENGO - DEFENSA Y JUSTICIA

22.07.2021 03:30

Analiză

30.7.2021

pic

Joi dimineață, de la ora 03:30, se joacă returul optimilor de finală din Copa Libertadores! Un meci de bază în oferta de pariere de la Casa Pariurilor este cel dintre Flamengo JR și Defensa Y Justicia, adică un duel între brazilieni și argentinieni, care ține capul de afiș al nopții.

În tur, Flamengo s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar meciul de pe Maracana din Rio de Janeiro se anunță a fi o sărbătoare a brazilienilor. Partida retur va fi arbitrată de chilianul Tobar Vargas și o găsește pe Flamengo într-o formă foarte bună: 3 victorii consecutive, cu un singur gol primit.

Astfel, trupa lui Renato Portaluppi s-a impus cu Chapecoense (2-1), Defensa Y Justicia (1-0) și Bahia (5-0). Atacul e punctul forte al echipei și pariul pe goluri marcate de Flamengo în ambele reprize are cota 2.42 pe casapariurilor.ro și în aplicație. Mizezi pe spectacol? Mergi curajos și profită de faptul că ai Pariu Șansă la biletele tale plasate online.

Ai cota 1.96 pentru cel puțin trei reușite în meci, iar "Gabigol", care a marcat un hattrick și cu Bahia, e favorit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. În tur, partida de pe Estadio Norberto Tito Tomaghello a fost decisă de golul lui Michael ('21), iar Flamengo n-a avut nicio problemă în a conserva apoi rezultatul. Eficiența brazilienilor a fost remarcabilă: 5 șuturi la poartă, 4 cadrate corect și un succes la limită, cu un singur corner executat și posesie 44%.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Defensa Y Justicia a jucat bine pe teren propriu, dar n-a reușit să concretizeze în goluri dominarea teritorială. Acum, misiunea calificării este mult mai grea pentru formația lui Sebastian Beccacece. Paraguayanul Barrios ar putea intra ca titular de această dată, pentru un plus de eficacitate ofensivă, dar e clar că și Flamengo va căuta golul! Nu ne-ar mira să vedem goluri de ambele părți, pentru o cotă de 2.17, deși forma Defensei nu e grozavă.

Defensa vine după un singur succes în ultimele cinci partide, un 4-3 în deplasarea cu Palmeiras, în Copa Libertadores. A urmat un 1-1 cu Independiente del Valle și apoi două eșecuri frustrante, 0-1 cu Flamengo și 1-2 la Huracan, în campionat. Întâlnirea cu Flamengo reprezintă prima "dublă" oficială din istorie și te întâmpină cu cote XXL pe goluri și pe combinațiile de pariuri! Joci pe brazilieni? Ai cotă mărită cu Oferta Plus! #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie