Ora
Cote
1.01
1000
Casino

FCSB - ASTRA

14.1.2021

Analiză

16.1.2021

pic

FCSB şi Astra Giurgiu încheie vineri seara, de la ora 20:00, etapa cu numărul 16 din Casa Liga 1. Roş-albaştrii sunt favoriţi în primul lor meci oficial din 2021 şi au la victorie, pe casapariurilor.ro, o cotă de 1.55. De asemenea, pentru handicap 0:1, FCSB are o cotă de 2.43.

Trupa lui Toni Petrea vrea să înceapă în forţă noul an, în care îşi propune titlul şi calificarea în grupele UEFA Champions League. Gigi Becali nu a făcut investiţii mari în această iarnă, însă speră ca vedetele Man, Tănase, Coman şi Moruţan să-i aducă din nou gloria în competiţia internă. Casa Pariurilor îţi oferă o cotă de 1.92 pentru ca FCSB să conducă la pauză în confruntarea de vineri. De asemenea, pentru se marchează în ambele reprize, cota este de 1.63.

FCSB are cel mai bun atac din Casa Liga 1, cu 37 de goluri înscrise în 15 meciuri, iar forma arătată de fotbaliştii cu profil ofensiv le dă mari bătăi de cap adversarilor. Man, cu 12 goluri, şi Tănase, cu 9 reuşite, sunt principalii marcatori ai trupei lui Anton Petrea în acest campionat. Moruţan are 10 pase decisive şi este cel mai bun din campionat la acest capitol. Casa Pariurilor îţi oferă o cotă de 2.23 pentru peste 1,5 goluri marcate de gazde. Nu uita că ai Bonus cât Casa la toate biletele tale!

FCSB se laudă în această iarnă cu transferul lui Risto Radunovic, chiar de la adversara de vineri. Fundaşul stânga are mari şanse să fie titular în confruntarea directă. Un alt fotbalist al giurgiuvenilor, Constantin Budescu, a fost aproape să schimbe tricourile în această perioadă de mercato. Suma cerută de Ioan Niculae - 900.000 de euro - nu a fost însă pe placul lui Gigi Becali, care aşteaptă până la vară, pentru a-l readuce gratis pe mijlocaş la gruparea pe care o patronează.

Astra e abia pe 10 în Casa Liga 1, însă speră chiar la play-off, după ultimele rezultate obţinute sub comanda lui Eugen Neagoe. În ultima rundă din 2020, giurgiuvenii au surclasat-o pe UTA în deplasare, cu 6-0, partidă în care Budescu a reuşit un hat-trick. Astra are de partea ei statistica din ultima vreme: a câştigat 3 din ultimele 4 meciuri cu FCSB, în campionat. Acum, FCSB pare în formă maximă, giurgiuvenii vor avea o misiune extrem de dificilă.

În fiecare din ultimele 4 partide dintre FCSB şi Astra s-au înscris peste 2,5 goluri, iar istoria s-ar putea repeta vineri seara. Pentru peste 2,5 goluri înscrise în FCSB - Astra, Casa Pariurilor îţi oferă o cotă de 1.85. Pentru total goluri asiatice peste 3.0, cota este de 2.46. Pariază pe goluri la cele mai bune pe cote, pe casapariurilor.ro!  #CasaFieBine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie