Ora
Cote
1.01
1000
Casino

FC BOTOȘANI - FCSB

3.5.2021
pic

FCSB a ratat o şansă uriaşă de a reveni pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, după ce a terminat la egalitate derby-ul cu CFR Cluj (1-1). Roş-albaştrii rămân pe doi, la două puncte în spatele formaţiei din Gruia, şi mai au 5 meciuri la dispoziţie pentru a câştiga titlul. Joi, de la ora 19:45, elevii lui Toni Petrea au meci la Botoşani, iar victoria este esenţială. Un succes al celor de la FCSB are la Casa Pariurilor cotă 1.75. Tot acolo, pentru "pauză sau final 2", Băieţii de Casă au cotă 1.47.

FCSB este fără victorie în ultimele 3 etape din Liga 1, dar trebuie să se ridice rapid şi să se scuture de praf, înainte să fie prea târziu. Roş-albaştrii au fost la un pas de a trece pe primul loc, dar golul egalizator al lui Burcă, din minutul 90+3 al derby-ului FCSB - CFR 1-1, a făcut ca "feroviarii" să rămână lideri la jumătatea play-off-ului. Chiar şi aşa, elevii lui Toni Petrea sunt la mâna lor: dacă vor câştiga cele 5 meciuri rămase, vor fi campioni. 

"Am avut o sumedenie de ocazii, ghinionul a făcut să nu luăm cele trei puncte. Vlad avea practic mingea în braţe, dar din acea groapă s-a dus în plasă. Când termini schimbările în minutul 50, când nu mai ai cu ce să vii de pe bancă, cu meciuri din trei în trei zile, e normal să faci un pas în spate. Mai avem cinci meciuri, vom vedea ce va fi. Azi doar neşansa a făcut să nu câştigăm cele trei puncte", a declarat Florin Tănase, cel care a înscris golul de 1-0 cu CFR Cluj. Căpitanul roş-albaştrilor a luat "galben" în meciul contra campioanei şi va fi suspendat pentru partida cu FC Botoşani. O nouă pierdere grea pentru antrenorul Toni Petrea. 

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

Practic, la meciul de la Botoşani, FCSB nu va avea în atac niciun component al "tripletei" care a făcut senzaţie în tur: Man - Tănase - Coman. Primul a fost vândut în iarnă la Parma, formaţie care tocmai a retrogradat în Serie B, în timp ce ultimuii doi sunt accidentaţi. Cu CFR Cluj, roş-albaştrii l-au mai pierdut şi pe Miron, accidentat la glenză în prima repriză. Olaru nu este încă refăcut complet, iar Toni Petrea va avea serioase bătăi de cap în alcătuirea primului 11 pentru următoarea partidă.

"Din păcate, avem probleme cu jucătorii care vin după o perioadă de recuperare, care nu sunt sută la sută refăcuţi. Au mai apărut astăzi încă doi, e suspendat Tănase, vom vedea ce soluţii vom găsi până la meciul de joi, cu FC Botoşani. Din cei care sunt accidentaţi şi în procesul de recuperare sper să mai apară un jucător. Cred în continuare în lotul pe care îl am la dispoziţie şi în băieţi", a transmis antrenorul roş-albaştrilor, Toni Petrea.

Pentru FCSB presiunea este uriaşă, însă roş-albaştrii un un atu moral înaintea confruntării de joi: au câştigat ultimele 3 partide jucate cu FC Botoşani: 4-1 şi 2-0 în sezonul regulat şi 2-1 în prima etapă a play-off-ului. În 4 din ultimele 5 directe am avut goluri în ambele porţi, iar Băieţii de Casă pot miza pe un nou GG: pentru "ambele marchează", ai la Casa Pariurilor cotă 1.90. Pentru "peste 2,5 goluri înscrise în meci", cota este 2.05.

Victoria este cuvântul de ordine în tabăra celor de la FCSB, care nu îşi mai permit paşi greşiţi după două eşecuri şi un egal în ultimele 3 partide. Roş-albaştrii sunt încă la mâna lor, dar nu mai au voie "s-o comită", dacă vor cu adevărat primul titlu din 2015 încoace. Formaţia lui Marius Croitoru ocupă locul 5 şi nu are obiectiv pe acest final de sezon. Şi nici presiune, motiv pentru care ne putem aştepta la un meci deschis, ofensiv, în care spectacolul să fie la el acasă. Tu ţi-au ales pariul? Intră acum pe casapariurilor.ro şi joacă-l cu încredere! #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie