Untitled Document
Ora
Cote
1.01
1000
Casino

EURO: DANEMARCA - FINLANDA

9.6.2021
pic

Au trecut 30 de ani de la marele succes al Danemarcei la Euro, iar naționala pregătită astăzi de Kasper Hjulmand visează la gloria de altădată, la ediția din 2021. Sâmbătă, de la ora 19:00, Danemarca se duelează cu Finlanda într-un derby nordic foarte interesant, la Copenhaga.

Chiar dacă Euro se joacă pe teren "neutru", Italia și Danemarca se bucură de avantajul stadioanelor de casă, iar asta ar putea să conteze la pariuri. Danemarca e unul dintre soliștii preferați ai primei etape, iar naționala vikingilor are cotă 1.47 să bată Finlanda în grupa B. Cu un singur eșec în ultimele 12 meciuri, nu ne-ar mira ca danezii să câștige meciul la handicap, la o cotă de 2.35.

Totodată, știm că danezii au încheiat fără gol primit 9 din meciurile amintite mai sus, semn că defensiva din fața lui Kasper Schmeichel activează la un nivel înalt! Atacul "regizat" de Eriksen, în care îi regăsim și pe Braithwaite și Polusen, ar trebui să le dea mari bătăi de cap jucătorilor lui Markku Kanerva, dar danezii vin după singura lor campanie de calificare fără eșec din istorie. Pariezi pe un joc "închis"? Ai cota 2.38 pe casapariurilor.ro pentru o primă repriză "albă", și tot pe site și în aplicație joci pentru Eurosurprizele zilnice. Înscrie-te acum în promoție! 

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

E greu de crezut că Finlanda poate pune probleme în grupa B, mai ales că alb-albaștrii n-au mai bătut pe nimeni din noiembrie 2020! Totuși, istoria ne arată că 4 din cele 5 naționale debutante la Euro în 2016 au trecut de faza grupelor - pentru o calificare a Finlandei, dar cu o eliminare în optimile de finală, ai cota 4.50 la Casa Pariurilor.

Sunt multe variante profitabile online! Să privim și rezultatele recente ale celor două rivale din nord. Denamarca s-a "încălzit" cu succese în fața Israelului (2-0), Moldovei (8-0), Austriei (4-0) și Bosniei (2-0), remizând cu Germnaia (1-1). E un bilant solid, care ne face să ne uităm la cota pentru "peste 1.5 goluri Danemarca" - 1.80.

Finlanda nu e la fel de inspirată. A pierdut deplasările cu Elveția (2-3) și Suedia (0-2), dar și meciul de pe teren propriu cu Estonia (0-1). Sappinen a înscris singurul gol al partidei, pentru a doua victorie consecutivă a balticilor împotriva Finlandei. Danemarca are 4 succese în ultimele 5 dueluri cu finlandezii și are toate atuurile de partea sa la startul Euro! Pariezi pe favoriți? Hai! #casafiebine

Ce trebuie să știi despre meciul Danemarca - Finlanda
  • În ultimii 29 de ani, Danemarca a câștigat doar 3 meciuri din 13 jucate la Euro
  • Martin Braithwaite (Danemarca) și Teemu Pukki (Finlanda) sunt cei mai probabili marcatori
  • În 7 din ultimele 8 meciuri, Danemarca a înscris după minutul 70
  • Finlanda a pierdut 4 din ultimele 5 dueluri directe cu Danemarca
  • Finlanda a primit gol în ultimele 7 meciuri consecutive


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie