Untitled Document
Ora
Cote
1.01
1000
Casino

EURO: BELGIA - RUSIA

9.6.2021
pic

Toată planeta pariază pe belgieni la startul Euro! Naționala lui Roberto Martinez are cotă 1.77 să învingă Rusia în primul meci din grupa B a Campionatului European, iar tu ești gata de concurs cu Eurosurprizele de pe casapariurilor.ro și din agenții! Meciul dintre Belgia și Rusia are un singur absent notabil în cele două tabere: Kevin De Bruyne este accidentat și nu poate juca.

Grupa B e una dificilă, fiindcă sunt trei echipe care trag tare pentru calificare, iar Finlanda nu poate fi scoasă din calcule dacă reușește un rezultat bun la debut! Belgia s-a pregătit bine pentru Euro și e printre favoritele la trofeu, având trei victorii și două remize în ultimele cinci meciuri: 3-1 cu Țara Galilor, 8-0 cu Belarus, 1-0 cu Croația, respectiv 1-1 cu Grecia și Cehia. Au fost meciuri grele, dar atacul care îi cuprinde pe Lukaku, Mertens, Hazard, Vanaken, Trossard și Batshuayi promite un turneu mare!

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

Pentru un meci cu goluri de ambele părți în prima etapă, casapariurilor.ro oferă cota 1.91. Rusia are toate șansele să surprindă plăcut, fiindcă are o generație talentată, care a reușit prestații bune în ultima vreme: 3-1 cu Malta și 2-1 cu Slovenia în preliminariile CM 2022, respecitv 1-1 în Polonia și 1-0 cu Bulgaria, în ultimele amicale dinaintea turneului final. Golovin și Dzyuba sunt cei mai periculoși oameni ai rușilor, care speră să iasă din grupe, sub comanda selecționerului Cherchesov.

Belgia n-a stat prea mult la discuții cu rușii în ultimele cinci dueluri directe: patru victorii și o remiză! Dar spectacolul a fost mai mereu la el acasă, iar ultimele trei partide au adus profituri la pariurile pe goluri: remiză 3-3 și succese cu 3-1 și 4-1 pentru belgieni. Un nou meci cu cel puțin patru goluri are cotă 3.65 la Casa Pariurilor, dar poți miza mai "precaut", doar pe "3+" - ai cota 2.05.

Probabil că belgienii vor domina posesia, dar Rusia e periculoasă pe contraatac și nu e victimă sigură la startul competiției, după ce a câștigat 8 din cele 10 meciuri jucate în preliminarii. Ai ales cota inspirată? Bagă-te-n app sau pe site, fă depunerea și ia și premiul Casei! #casafiebine

Ce trebuie să știi despre meciul Belgia - Rusia
  • Belgia a avut golaveraj 40-3 în preliminariile pentru Euro
  • Belgia are doar 5 fundași "de meserie" în lotul de la Euro
  • În 75% din victoriile obținute de la CM 2018 încoace de Belgia s-au înscris peste 2.5 goluri
  • S-a marcat în prima repriză în 22 din ultimele 24 de meciuri ale Belgiei
  • Romelu Lukaku (Belgia) și Artem Dzyuba (Rusia) sunt favoriți să marcheze sâmbătă
  • Rusia e fără victorie în 7 meciuri directe contra Belgiei


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie