Untitled Document
Ora
Cote
1.01
1000
Casino

EURO: ȚARA GALILOR - ELVEȚIA

9.6.2021
pic

În grupa A de la Euro e o luptă pe muchie de cuțit între Elveția, Turcia și Țara Galilor, care speră să o urmeze pe Italia în optimile de finală. Squadra pare în formă bună și e favorită să câștige grupa, iar duelul Țara Galilor - Elveția are potențial decisiv încă de sâmbătă! Partida începe la ora 16:00 și pe casapariurilor.ro ai cele mai bune cote pentru combinațiile tale câștigătoare.

Să spunem că Țara Galilor e departe de a impresiona în ofensivă, dar mizează pe inspirația lui Gareth Bale, cel mai bun jucător din tabăra lui Rob Page. Galezii vin după un 0-0 în amicalul contra Albaniei și sunt "zgârciți" cu golurile în ultima vreme: în ultimele lor 4 partide a marcat cel mult una dintre echipe, iar selecția "sub 2.5 goluri" a ieșit câștigătoare de 3 ori. Un nou pariu pe 0-2 goluri are cotă 1.46 pe site și în aplicație, unde te bucuri zi de zi de Eurosurprize la turneul final. Înscrie-te în promoție și bucură-te de pariuri gratuite, bonus cash, rotiri în cazinou și cote mai mari!

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

Așa cum era de așteptat, Elveția e favorită să câștige, fiindcă naționala lui Vladimir Petkovic are o generație talentată și experimentată, în care se remarcă nume ca Sommer, Elvedi, Embolo, Xhaka, Gavranovic, Mehmedi sau Shaqiri. În ultimul test înainte de Euro, elvețienii au trecut cu 7-0 de Liechtenstein, meci în care băieții de Casă au avut doar de câștigat la pariurile pe goluri!

Elveția a jucat un 3-4-3 ceva mai curajos decât ne așteptăm să vedem sâmbătă. Cu toate acestea, forma echipei din Alpi e impresionantă: 6 victorii consecutive, cu golaveraj 19-4. Elveția are cotă 2.22 să se impună, în timp ce victoria galezilor are 3.90, una foarte generoasă. Statisticile nu înseamnă nimic la Campionatul European, când oricine poate prinde o zi bună sau slabă!

Știm că Țara Galilor s-a impus cu 2-0 în ultimul duel direct contra Elveției, în 2011, în preliminariile pentru Euro. Marcau atunci Ramsey și Bale la Cardiff, într-un meci în care oaspeții au rămas în inferioritate numerică din minutul 55. Elveția câștigase precedentele trei dueluri directe și are avatajul moral înainte de partida de deschidere de la Baku. Goluri puține, meci tacticizat - pe asta se pariază la Casa Pariurilor. Tu ți-ai ales varianta câștigătoare? Bagă mare! #casafiebine

Ce trebuie să știi despre meciul Țara Galilor - Elveția
  • Țara Galilor a jucat semifinale la ediția Euro din 2016. E pe locul 17 FIFA
  • Țara Galilor a câștigat 11 din ultimele 20 de meciuri internaționale
  • Elveția e pe locul 13 în lume. Are o singură victorie în 4 debuturi înregistrate la Euro
  • S-au arătat 5 cartonașe roșii în ultimele 7 meciuri jucate de Țara Galilor
  • Elveția are 3 victorii în 4 dueluri directe de până acum cu Țara Galilor


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
12.6.2021 17:49:43 leopescaru O postare către  EURO: ȚARA GALILOR - ELVEȚIA
😛