Ora
Cote
1.01
1000
Casino

BOTOȘANI - DINAMO

22.1.2021
pic

Duminică, de la ora 20:00, stai pe LIVE pe casapariurilor.ro: se joacă FC Botoşani - Dinamo, în etapa a 18-a din Casa Liga 1. Gazdele pornesc cu prima şansă şi au o cotă de 1.82 la victorie, pe Casa Pariurilor. Cei care vor să mizeze pe formaţia alb-roşie au o cotă XXL: 4.70, pentru un succes al "câinilor".

FC Botoşani ţinteşte play-off-ul, dar se află abia pe locul 8 în clasament, cu 21 de puncte, la 3 lungimi în spatele Chindiei, formaţie aflată pe poziţia a 6-a, ultima care asigură calificarea în această fază a competiţiei. Trupa lui Marius Croitpru a reuşit să se impună în etapa trecută, în derby-ul Moldovei, 1-0 pe terenul lui Poli Iaşi. Albanezul Fili a adus victoria, cu un gol reuşit în minutul 90. FC Botoşani a câştigat două din ultimele 4 partide cu Dinamo cu 1-0, iar pentru acelaşi scor în partida de duminică, ai pe Casa Pariurilor o cotă de 5.30. De asemenea, pentru "handicap 0:1 Egal", cota este de 3.35.

De partea cealaltă, Dinamo a început anul 2021 cu un succes, 2-0 pe terenul lui Hermannstadt, dar în runda precedentă a fost învinsă pe teren propriu de Chindia, scor 0-1. Trupa pregătită de Jerry Gane se află pe 11 în Casa Liga 1, cu 19 puncte, dar lucrurile încep să se aşeze, după o lungă perioadă de incertitudini. Mai mulţi jucători au acceptat diminuarea salariilor şi au semnat noi contracte cu gruparea din Ştefan cel Mare: Diego Fabbrini, Ante Puljic, Deian Sorescu, Vlad Achim, Magaye Gueye, Alexandru Răuță și Janusz Gol se afă în această situaţie.

Jerry Gane a acceptat şi el să continue la cârma alb-roşiilor, dar a pierdut în această iarnă nu mai puţin de 8 fotbalişti: Rene Hinojo, Tomas Mejias, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Isma Lopez, Borja Valle, Aleix Garcia și Juan Camara şi-au încheiat raporturile contractuale cu Dinamo. De asemenea, la mijlocul săptămânii, clubul a anunţat despărţirea de Dorin Şerdean, preşedintele executiv şi omul de încredere al lui Pablo Cortacero. 

În ultimele 5 confruntări dintre FC Botoşani şi Dinamo s-au înscris sub 2,5 goluri, iar pentru ca scenariul să se repete în partida de duminică, pe casapariurilor.ro ai o cotă de 1.68. De asemenea, pentru total goluri asiatice sub 2.0, cota este de 2.26. Pe casapariurilor.ro ai cote XXL din cele mai tari meciuri ale weekendului, plus Bonus cât Casa și Pariu Șansă la biletele tale. Ți-ai ales pariul? Joacă-l acum! #CasaFieBine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie