Ora
Cote
1.01
1000
Casino

BOLIVIA - PARAGUAY

14.10.2021 23:00
pic

Joi, de la ora 23:00, Bolivia și Paraguay se întâlnesc în etapa a 12-a a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022, zona America de Sud. 

Oaspeții încă mai speră să prindă locul 5, care asigură calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar, și pornesc cu prima șansă în confruntarea care va avea loc la La Paz.

Bolivia a reușit să stopeze seria de 3 înfrângeri în preliminariile pentru CM 2022 și a învins, în etapa trecută, naționala statului Peru, la limită, scor 1-0.

Ramiro Vaca a adus victoria, cu un gol înscris în minutul 83, când echipa sa evolua deja în inferioritate numerică. Naționala condusă de Cesar Farias are acum 9 puncte în grupa sud-americană și ocupă poziția a 9-a în clasament, penultima.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile de la Casa Pariurilor!

Fără vreun obiectiv în aceste calificări, Bolivia încearcă să își refacă imaginea după ultimele rezultate. Cu 25 de goluri primite în 11 partide, gazdele de joi au cea mai slabă apărare din preliminariile zonei America de Sud. Ca o comparație, Venezuela, ultima clasată, a încasat 19 goluri.

De partea cealaltă, Paraguay are 12 puncte și ocupă locul 6, la 3 lungimi în spatele Columbiei, care se află pe poziția a 5-a, care asigură barajul pentru CM 2022.

Cu un singur succes în ultimele 5 etape din calificări, naționala pregătită de argentinianul Eduardo Berizzo luptă din răsputeri să prindă biletele pentru turneul final de la finalul anului viitor.

Cu 3 victorii în ultimele 5 confruntări cu Bolivia, Paraguay pornește cu prima șansă în întâlnirea de joi. Ultima partidă dintre cele două naționale a avut loc în această vară, la Copa America: Paraguay - Bolivia 3-1. Se va repeta istoria? Pariază acum!

Pe  casapariurilor.ro și în aplicații ai avantaje zi de zi! În afară de bonusuri și promoții pentru tot românul, acum poți să joci oricând pe cote mărite și te bucuri de cele mai fresh avantaje online: plata cu Apple Pay, Pariul Casei, Cashout, bilete sistem, validare instant a pariurilor și RTP de top la sloturile din Cazinou. Hai să descoperi oferta XXL de beneficii!   #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie