Ora
Cote
1.01
1000
Casino

ATALANTA - REAL MADRID

23.2.2021

Analiză

3.3.2021

pic

Miercuri, de la ora 22:00, se anunţă spectacol total la Bergamo: Atalanta primeşte vizita celor de la Real Madrid, în turul optimilor de finală din UEFA Champions League.

Un lucru este cert: când joacă echipa lui Gian Piero Gasperini, show-ul este asigurat. Italienii dau peste cel mai experimentat adversar în acestă competiţie, iar duelul se anunţă unul cu "scântei". Pentru "ambele marchează şi peste 2,5 goluri", ai o cotă de 1.73 la Casa Pariurilor.

Atalanta are trei victorii în ultimele trei partide disputate în toate competiţiile şi se află în vârf de formă înaintea confruntării cu Real Madrid. În weekend, formaţia lui Gasperini a oferit un nou meci memorabil: 4-2 cu Napoli, după ce la pauză scorul era 0-0. Gosens a fost înger şi demon: a înscris în ambele porţi, dar Zapata şi Muriel au făcut diferenţa! Cei doi au făcut pereche în atac şi şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Asta în condiţiile în care până acum Gasperini folosea un sistem cu un singur atacant. Schimbarea s-a dovedit de bun augur, iar Zapata şi Muriel au arătat că se înţeleg de minune pe teren. Pentru "peste 1,5 goluri marcate de gazde", ai pe casapariurilor.ro o cotă de 1.91. Real Madrid însă nu va lăsa foarte multe ocazii de gol în propria poartă.

Realul lui Zidane vine şi după o serie pozitivă: 4 succese în ultimele 4 partide disputate şi un singur gol primit (chiar dacă programul a fost accesibil). Apărarea "albilor" se ridică la nivel înalt şi fără aportul veteranului Sergio Ramos, accidentat de mai mult timp. Madrilenii au revenit în lupta pentru titlu din La Liga, dar ţintesc şi un nou trofeu în Champions League, competiţia lor preferată.

Atalanta este cu siguranţă un adversar incomod, dar Zidane ştie asta şi experienţa celor trei trofee UCL câştigate cu Real îl va ajuta să pregătească "dubla" contra unei formaţii pentru care spectacolul primează. În 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Atalanta s-au înscris peste 3,5 goluri, iar pentru ca scenariul să se repete şi în confruntarea de miercuri, ai la Casa Pariurilor o cotă de 2.40.

Dacă Gian Piero Gasperini nu se poate baza pe Hateboer, Zinedine Zidane se ia cu mâinile de cap când se uită pe lista indisponibililor. Carvajal, Ramos, Marcelo şi Benzema sunt accidentaţi, în timp ce Militao, Odriozola, Valverde, Hazard şi Rodrygo sunt incerţi. Ultimii cinci nu sunt refăcuţi complet după accidentări mai vechi şi sunt şanse mici ca vreunul din ei să se regăsească în primul 11 în meciul din Italia. Chiar şi aşa, antrenorul francez ştie că are un mare atu: "mijlocul-minune" format din Modric, Casemiro şi Kroos, care a făcut în repetate rânduri diferenţa.

Atalanta - Real Madrid se anunţă unul dintre cele mai interesante dueluri din optimile UEFA Champions League. Mizezi pe valoarea şi pe experienţa madrilenilor sau crezi că italienii vor avea câştig de cauză cu ofensiva lor totală? Intră pe casapariurilor.ro şi alege-ţi pariul! #CasaFieBine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie