Ora
Cote
1.01
1000
Casino

AS ROMA - MANCHESTER UNITED

3.5.2021
pic

Manchester United este cu un pas în finala Europa League după ce a călcat-o în picioare pe AS Roma, pe Old Trafford, săptămâna trecută. S-a terminat 6-2, după ce italienii au condus la pauză cu 2-1. O revenire spectaculoasă pentru elevii lui Solskjaer, care au dat senzaţia că dacă meciul ar mai fi durat, ar fi continuat să marcheze pe bandă rulantă. Joi, de la ora 22:00, se joacă returul, pe Olimpico, iar italienii au nevoie de o minune. 

Manchester United este aproape de o mare performanţă în Europa, însă clubul trece prin mari frământări. Fanii au invatat terenul de pe Old Trafford duminică, iar meciul cu Liverpool, din Premier League, a fost amânat din motive de securitate. Suporterii au protestat astfel faţă de decizia clubului de a susţine înfiinţarea Super Ligii, o competiţie care urma să rivalizeze cu UEFA Champions League, dar care a "murit" din faşă. 

Roma are nevoie de o remontata spectaculoasă, dar cele două goluri marcate în deplasare păstrează o urmă de speranţă, cât de mică, în tabăra lui Paulo Fonseca. Trupa giallorrosso ştie însă ce înseamnă o revenire de efect: a reuşit-o în Champions League, în faţa Barcelonei, în 2018. După ce au pierdut pe Camp Nou cu 1-4, italienii s-au impus în retur cu un incredibil 3-0 şi i-au eliminat pe catalani. Acum, romanii au nevoie de 4-0 pentru a merge în ultimul act, o misiune care pare imposibilă. Nu şi o victorie simplă pentru AS Roma, care are la Casa Pariurilor o cotă extrem de interesantă: 3.65.

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

Englezii nu se consideră cu sacii în căruţă, în ciuda succesului la scor de pe Old Trafford. Paul Pogba, unul dintre cei mai buni oameni din tur, avertizează. "Nu e totul terminat. În prima repriză am făcut două greşeli mari şi am primit două goluri. Când l-am primit pe al doilea, nu prea mai ştiam pe unde suntem. La pauză, am zis să facem lucrurile simplu, aşa cum trebuie.", a spus francezul. 

Romanii sunt obligaţi să atace şi este clar că se vor descoperi şi le vor lăsa spaţii adversarilor. Urmează o partidă deschisă pe Olimpico, în care spectacolul ar trebui să fie la el acasă. Joci şi tu pe goluri? Ai cotă 1.50 la Casa Pariurilor pentru "peste 2,5 goluri înscrise în meci". Ridicăm ştacheta? Pentru "peste 3,5 goluri", cota este 2.20.

El Shaarawy, Pedro, Spinazzola, Veretout şi Zaniolo sunt jucătorii pe care Paulo Fonseca nu se poate baza. De partea cealaltă, Solskjaer nu îi are la dispoziţie pe McTominay şi pe Martial, în timp ce Rashford este incert, astfel că în ofensivă ar putea apărea "Matadorul" Cavani. Acum ai toate informaţiile. Ţi-ai ales pariul? Intră în App şi joacă-l cu încredere! #casafiebine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie