Ora
Cote
1.01
1000
Casino

AJAX - AS ROMA

5.4.2021
pic

Ajax - AS Roma candidează cu şanse reale la cel mai interesant sfert de finală din UEFA Europa League. Prima manşă se joacă joi, de la ora 22:00, pe Johan Cruyff Arena, din Amsterdam, iar "Lăncierii" pornesc cu prima şansă: au o cotă de 2.10 la victorie, pe casapariurilor.ro, unde beneficiezi de Pariu Şansă, adică "asigurare" la toate biletele + pariuri LIVE cât Casa. 

"Ajax joacă tare şi în ţară, şi peste hotare", este noul refren la modă la Amsterdam, acolo unde se apropie petrecerea de titlu. Formaţia pregătită de Erik Ten Hag conduce în ierarhia din Eredivisie: are 11 puncte avans faţă de principala urmăritoare, PSV, şi se îndreaptă cu paşi mari spre un nou titlu. În Europa, Ajax e în sferturi, după ce a spulberat-o pe Young Boys în runda precedentă, cu 5-0 la general (3-0, 2-0). 

Trupa lui Ten Hag are 9 victorii în ultimele 10 partide disputate în toate competiţiile şi promite să n-o ierte nici pe AS Roma. În 4 din ultimele 5 meciuri "Lăncierii" nu au primit gol, însă de această dată întâlnesc o formaţie super ofensivă, croită pe atac. Tocmai de aceea, Băieţii de Casă pot paria pe goluri. Pentru "peste 2,5 goluri înscrise în meci", Casa Pariurilor îţi oferă o cotă de 1.74

Nu uita să verifici jocurile noi din Cazino și profită de promoțiile zilnice de la Casa Pariurilor! 

Ajax are o şansă bună să se afirme şi pe plan european, nu numai intern, şi aşteaptă cu încredere "dubla" cu AS Roma, din sferturile Europa League. Antony, Tadic şi Neres sunt gata să "rupă" plasa lui Pau Lopez, iar pentru "peste 1,5 goluri marcate de gazde" în partida de joi, ai o cotă de 1.88 la Casa Pariurilor. Tot acolo, poţi încerca un "pauză sau final 1", la o cotă de 1.70.

AS Roma nu traversează cea mai bună formă şi are două înfrângeri şi un egal în ultimele 4 partide disputate în toate competiţiile. În weekend, elevii lui Paulo Fonseca au fost ţinuţi în şah de Sassuolo, gruparea lui Vlad Chiricheş, care a fost titular. S-a terminat 2-2, iar romanii au ajuns pe 7 în Serie A, după 3 etape fără victorie. Locurile de Champions League sunt din ce în ce mai departe, iar bătălia este pe muchie de cuţit. 

În Europa League, AS Roma a trecut în optimi de Şahtior, după o dublă victorie, 3-0 şi 2-1, însă acum adversarul este de alt calibru. Forma de moment a italienilor este îngrijorătoare, iar acum vine tăvălugul Ajax, o formaţie care a bătut tot ce a prins în ultima vreme. Intră în App cu Băieţii de Casă şi stai conectat la Ajax - AS Roma, cel mai tare duel din sferturile Europa League! #CasaFieBine


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie