1. La ce se referă Jocul Responsabil?

Jocul Responsabil reprezintă ansamblul de măsuri de prevenire a apariției eventualelor forme de dependență de jocuri de noroc și de promovare a utilizării în scop recreativ a serviciilor de pariere. În cadrul acestei politici, Organizatorul se obligă să pună la dispoziția tuturor utilizatorilor instrumente de limitare sau restricționare a accesului la serviciile de pariere. Investim de asemenea și în mijloace de conștientizare privind riscurile ce pot apărea în urma parierii iresponsabile.

Pentru mai multe detalii privind Jocul Responsabil, accesează acest link AICI.

2. Cum îmi pot seta limite la depunere?

Pentru a-ți seta limite la depunere, accesează ”Contul meu” – ”Setări” – ”Limite joc responsabil”. Ai posibilitatea de a-ți seta limite zilnice, săptămânale sau lunare.

Limitele la depunere sunt pre-stabilite.

3. Dacă mi-am setat limite la depunere, le pot modifica?

Da. Îți poți micșora sau majora limitele deja existente. Dacă alegi să-ți micșorezi o limită la depunere, noua valoare va intra în vigoare instant. Dacă vei alege să majorezi sau să anulezi o limită la depunere, noua valoare va intra în vigoare după 48 de ore.

4. Cum mă pot auto-exclude?

Pentru a te auto-exclude este necesar să accesezi ”Contul meu” – ”Setări” – ”Limite joc responsabil”. În partea de joc a paginii vei identifica și opțiunea de auto-excludere. Ai posibilitatea de a te auto-exclude de la o anumită secțiune de pariere sau de la toate produsele. Odată ce ți-ai setat o auto-excludere, aceasta nu mai poate fi anulată sau modificată. Jucătorii ce aleg să se auto-excludă de pe site-ul CasaPariurilor.ro sunt înregistrați în mod automat în registrul jucătorilor auto-excluși și nu mai au posibilitatea de a înregistra activitate pe secțiunea de pe care s-au auto-exclus, până la finalizarea termenului de excludere.

Imagine 1

Imagine 2

5. Ce înseamnă auto-excluderea mai exact?

Auto-excluderea este măsura luată de utilizator prin care își restricționează accesul la un anumit produs sau toate produsele de pariere, pentru o anumită perioadă de timp. Această alegere aparține exclusiv titularului contului de joc și sub nicio formă nu se poate interveni spre modificarea sau anularea acesteia.

6. Cu ceva timp în urma m-am auto-exclus de pe site-ul casapariurilor.ro și am solicitat radierea din evidența O.N.J.N. Se anulează auto-excluderea din contul meu?

Chiar dacă ai solicitat radierea din evidența persoanelor auto-exclude, nu se poate interveni spre modificarea auto-excluderii existente e site-ul nostru. Vei mai putea utiliza serviciile noastre de pariere doar odată ce perioada auto-excluderii va expira.

7. De ce primesc notificare cu privire la timpul petrecut pe site? Pot anula această notificare?

Te notificăm la fiecare 60 de minute cu privire la timpul petrecut pe site. Această măsură este parte componentă a politicii de joc responsabil și nu poate fi anulată.