1. Ce jocuri de cazinou se găsesc pe site?

Vei găsi sloturile de la toți furnizorii importanți, jocuri de masă sau ruletă live. 

2. Pot paria și pe jocurile din agenții?

Da. Pe site vei găsi și jocurile care sunt disponibile în agențiile noastre.

3. Cum pot câștiga Jackpot-ul?

Jackpot-urile se acordă aleatoriu. Astfel, oricare dintre utilizatorii care pariază la jocul cu jackpot se poate număra printre câștigători. Reține însă că dacă pariul are miza mai mare, cresc și șansele de a câștiga jackpot-ul.

4. De ce se întrerupe jocul?

Dacă experimentezi întreruperi atunci când pariezi la cazinou, fenomentul este generat de o coenxiune slabă la internet sau de dispozitivul pe care îl utilizezi. Te sfătuim să verifici conexiunea la internet pe care o folosești și funcționalitatea dispozitivului. Dacă pe dispozitivul tău rulează mai multe aplicații simultan, există posibilitatea ca activitatea online să fie perturbată.

5. Cum aflu ce rată de câștig este alocată fiecărui joc?

Rata de câștig diferă de la joc la joc. Procentul teoretic de returnare la jucător pentru fiecare joc este afișat la secțiunea Info a jocului.

6. Pot cumpăra speciale la jocurile preferate?

Momentan nu aveam această opțiune implementată pe site. Dacă va deveni disponibilă în viitor, cu siguranță vor fi afișate toate informațiile pe site.

7. Am pariat rundele bonus, dar la final nu mi-a transferat câștigul!

Te rugăm să cureți istoricul datelor de navigare și să accesezi din nou jocul. Dacă situația persistă, te rugăm să contactezi Departamentul de Suport.

8. Ce este o rundă blocată și ce fac dacă întâmpin un astfel de fenomen?

O rundă blocată apare în urma unei întreruperi subite a conexiunii la internet. Practic pariul tău plasat pentru o rundă la cazinou nu este validat, runda fiind blocată. Tot ce trebuie să faci este să te reconectezi în contul de joc de pe același tip de dispozitiv și să accesezi din nou jocul. Odată reaccesat jocul vei finaliza runda respectivă. Rezultatul rundei nu va fi sub nicio formă influențat.

9. Am pariat cu o miză mai mare decât voiam. Pot să anulez pariurile?

Pariurile sunt exclusiv plasate de utilizator, reprezentând rezultatul dorinței acestuia. Astfel, nu ai posiiblitatea de a anula pariurile pe care le-ai plasat. Este necesar să te asiguri că înțelegi tipul de joc pe care l-ai ales și că ți-ai setat miza în funcție de liniile alese.

10. Unde pot vedea istoricul pariurilor de la cazinou?

Poți urmări activitatea la cazinou, accesând ”Contul meu” – ”Istoric jocuri”. Dacă vrei să urmărești o anumită sesiune de joc, poți vizualiza istoricul din jocul respectiv, la rubrica Setări a jocului.

11. Cum este calculat câștigul la jocurile de cazinou?

Câștigul este calculat în funcție de regulile jocului pe care l-ai ales (mai exact sistemul de plată), numărul de linii selectate și, bineînțeles, miza folosită. Îți recomandăm să accesezi rubrica Info a jocului pe care l-ai ales, pentru a te familiariza cu sistemul de câștig al acestuia înainte de a începe parierea.

12. Care este contribuția către rulaj pentru jocurile de tip slot și Cazinou LIVE?

Sloturi - 100%

Ruletă - 20%

Jocuri de masa și de cărți, fără Ruletă - 10%

Mesele de Blackjack - 10%

Înainte de a putea retrage câștigurile din soldul de bonus, jucătorul trebuie să ruleze suma depusă plus bonusul conform cerințelor menționate în termenii și condițiile fiecarei campanii (exemplu: 100 RON depunere + 100 RON bonus) x 30 (cerințe de rulare) = 6000 RON). Unele jocuri au cerințe de rulare diferite. Vă rugăm să consultați tabelul de mai sus pentru informații suplimentare.

Dacă faceți o retragere înainte de a fi îndeplinite cerințele minime de rulaj, conform tabelului de mai sus, bonusul și câștigurile aferente vor fi automat anulate.

13. De pe ce tip de dispozitiv pot paria la cazinou?

Vei putea paria la cazinou de pe orice tip de dispozitiv. Te rugăm să te asiguri că vei folosi versiunea site-ului specifică tipului de dispozitiv pe care îl utilizezi.

14. De ce nu-mi permite să deschid niciun joc de la secțiunea de cazinou?

În cazul în care nu te afli pe teritoriul României, există posibilitatea să ai restricții în ceea ce privește posibilitatea de a paria, impuse de legislația în vigoare din statul în care te afli.

De asemenea, reține că dacă ai ales să te auto-excluzi de la secțiunea de cazinou, nu vei mai putea paria până când nu expiră auto-excluderea.